Arkadaşlar ekran kartı önerisi alabilirmiyim lütfen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kötü olan yerler değildir kardeşim, insanlardır.
Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Arkadaşlar İşlemcim bu buna uygun ekran kartı önerinizi alabilirmiyim cs go ve pubg mobile oynatsa yeterli
Ekran Alıntısı.PNG

Seçkin Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
aynı işlemciye sahibim amcam mining yapıyor gereksiz rx460 vardı onu kullanıyorum bana yetiyor

The story about good
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
GB çok önemli sayılmaz 2 GB'lık kaliteli bir kart fazlasıyla işini görür , ancak bilgisayarınla olan uyumluluğu bilemiyorum almadan önce konusunu açıp sorarsan iyi olabilir ayrıca ramini 8 GB olarak yükseltmen yardımcı olacaktır .

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Banlı Üye
7 HİZMET YILI
bütçeni yazmamışsın ama bu kartı tavsiye ederim. fiyatı da uygun işini fazlasıyla da görür.

Seçkin Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
AMD Almanı Tercıh ederım ! csgo ve pubg mobılı hem daha ıyı oynarsın hemde AMD Cogu Oyunda Uyumlulugu var ve Fazladan Fps Garantısı Verıyor !

Seçkin Üye
Ödüller
7
10 HİZMET YILI
AMD Almanı Tercıh ederım ! csgo ve pubg mobılı hem daha ıyı oynarsın hemde AMD Cogu Oyunda Uyumlulugu var ve Fazladan Fps Garantısı Verıyor !
amede almanı onererem ünlem cünkü cesego pubg mobil hemde fepese garantisi var ünlem!

Oyunlarla uyumluluğu olmayan kart mı var?
Amd kullanıyorsanız bilgisayarınız bu oyunu açmaz, nvidia ise oynayabilirsiniz :rem:
FPS Garantisi? Böyle saçma birşeyi beyan etmene baya şaşırdım

Piyasadaki birçok AMD-NVIDIA karşılaştırmalarını inceleyebilirsiniz (aynı segmentte) aralarında ufak fps farkları oluyor tabii. Bu ufak fps farklarını gözardı edecek olursanız 5-10° gibi ciddi sıcaklık farklarına bakın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...