Arkadaşlar ekrana Asus yazısından sonra NO SİGNAL Geliyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
6 HİZMET YILI
Arkadaşlar benim bir arkadaşımın pc sinde pcyi açıyor ekrana Asus yazısı geldikten sonra No Signal yazısı geliyor ve ekrana hiç görüntü gelmiyor kasa normal çalışıyor. Sizce sorun nedir.

Süper Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
kablo veya ekran kartı olabilir sıkıntı ki muhtemelen kablo diye düşünüyorum

Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
o olay arasıra bana da oluyo monitörden hdmı kablosunu söküp tekrar takıyorum açılıyo ama bu geçici bir çözüm ben de merak ediyorm neden olduğunu

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
3 ihtimal var ya işlemci bozuk ya ekran kartı ya da bağlantı kablosu eğer bilgisayar no signal yazısından bir süre sonra kendi kendine kapanıyorsa işlemcin bozulmuştur

Süper Üye
6 HİZMET YILI
3 ihtimal var ya işlemci bozuk ya ekran kartı ya da bağlantı kablosu eğer bilgisayar no signal yazısından bir süre sonra kendi kendine kapanıyorsa işlemcin bozulmuştur
No signal yazıyor sonra gidiyor ama kasa normal çalışıyor fanlar işlemci fanı falan normal çalışıyor tek sıkıntısı dönüştürücüyle kullanıyor ekran kartını. Ekran kartında DP HDMİ ve DVİ girişleri var fakat monitöründe Sadece VGA girişi var o yüzden dönüştürücüyle kullanmak zorunda.

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Ekran kartı hdmi girişinde kırık olabilir yada tırnaklar tam oturmadığından bu sıkıntıyı yapıyordur
Kabloda sıkıntı Varsa en çok bu sorun monitor güç kablosunda gorülür ekran kartında sorun olsaydı pc nin ekran hiç açılmazdı bence sorun güç kablosunun temazsılığından olmalı diye düşünüyorum
Post automatically merged:

Dönüştürüyü dvi dan kullanırsa iyi olur eski bir pc ise hdmi dan monitöre kablo geliyorsa ekran kartının gücü bazen yetmeyebiliyor

Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
aynı sorun bende de var pc reset atıyorum yeniden başladığında düzeliyor..

Onaylı Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
aynısı gecen gün bendede oldu ekran kartı tusuna sabitleme tusuna bas düzelir

Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Bilgisayar sürekli açılıp kapanmadan seri şekilde çalışıyorsa görüntü kablolarını kontrol edin. Eğer sürekli açılıyor veyahut açılıyor gibi görünüp açılmıyorsa hdd kablolarınızı çıkartıp bir müddet boşta bırakın, ardından tekrar takıp çalıştırmayı deneyin.

Süper Üye
6 HİZMET YILI
Kankalar kasa normal bir şekilde çalışıyor fanlar ekran kartı fanı vesaire fakat monitörde no signal yazısı var.

Onaylı Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
teknobiyotik yardımcı olabilir bi bak istersen

je vole dans l espace
Griffin Premium
Ödüller
11
8 HİZMET YILI
eski konularıma bakarsan bendede aynı sorun vardı bilgisayarcıya gittik dedik dönüştürücü var ekrana görüntü gelmiyor bize yeni bir dönüştürücü verdi orada test etti aldık gelirkende yolda düşürmüşüm yolda üstünden araba geçti ama sağlam çalışıyor xd

Süper Üye
6 HİZMET YILI
Sorunun dönüştürücüden olduğu yüksek ihtimal yani o zaman. Arkadaşın monitör de sadece vga girişi var. Ekran kartında dvi dp ve hdmi var vga yok.

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
kardeşim zaten başıma geldi bir güç sorunu olabilir veya bios'a bir göz atın

Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
Elden hiç bir şey gelmiyorsa fan temizliği vs yap bence

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...