Oyunlarda HDMI bağlantı yok hatası veriyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Arkadaşlar iyi forumlar yaklaşık 1 aydır başıma gelen bir problemi sizlere danışmak istedim.

Bilgisayarda herhangi bir oyunu oynarken belli bir zamandan sonra(40 dakika ve 2 saat aralığında) ekran bir anda siyahlaşıyor ve ekrana "HDMI bağlantısı yok" yazısı geliyor ve monitörüm açıktan kapalıya geçiyor bu sorunu nasıl düzeltebilirim?

LoL ve Valorant oynarken bu sorun hiç olmuyor ama başka bir oyuna girdiğim zaman sürekli oluyor.

Örnek.
  • Mount and Blade Bannerlord.
  • Grenn hell.
  • Middle-Earth Shadow of war.
  • ETS 2
  • The Witcher 3
PC:

Moderatörün son düzenlenenleri:
neither false nor fake
Emektar Üye
Ödüller
9
Sosyal
6 HİZMET YILI
Dostum bunun sebebi cok sey olabilir. Muhtemelen sıkıntın donanımsal, HDMI kablonu değiştir, düzelmezse ekran kartının hdmi soketinde sikinti olabilir, farklı bir HDMI soketi varsa onda dene. Sıkıntı ekran kartının kendisinde bile olabilir yani. Aynısını yaşamıştım çünkü.

Bu gözler neler gördü neler
Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Kabloyu başka bir monitöre taktığınızda aynı sorunu yaşayıp yaşamadığınızı test edin. Ayrıca oyun oynarken hile açık şekilde mi oynuyorsunuz yoksa kapalı mı bunun da bilgisini verirseniz detaylı olarak yardımcı olmak isterim.

Windows arama yerine winver yazıp hangi windows sürümünü kullandığınızı söyler misiniz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...