Üye
dostum ondan oncesındede boyleydı kiçünkü hile şuan güncelleme aşamasında sabırla bekleyoruz arkadaşlar yönetyiciler en kısa sürede bizlere suacaktır saygılarla iyi forumlar
dostum ondan oncesındede boyleydıbende öyle bir sorun yoktu ben çok güzel kullanıyordum hiçbir sorun yoktu sizin gameloop veya windows sürümünden kaynmaklı olabilir sorun
eğer flag yemediysen cidden dayanıyor kuzen pc'de 25-30 mac attım dolu hesap aimle ban yemedimAimbotu direkt kullanmayin. Kullansanız bile zaten max 8 9 mac sonra ban yersin. Onun yerine dword kullan
öncelikle merhaba aimbot da bir nevi esp gibi belli etmerden kullanıldıktan sonra bir sorun olmaz bence örneğin uzaktaki bir adamı m762 ak47 gibi silahlarla tarayarak öldürürsek şayet adam reportlayacaktır veyahutta önce izleyecektir sizi hilemisiniz değilmisiniz diye o adamı öldürdükten sonra bir iki adamı öldürürken aimbot kullanmayalım espyide belli etmezsek burda demek istediğim duvarın taşın dağın arkasından gördüğünüz bir adamın direk bodoslama üstüne gitmnezsek adam anlamayacaktır hile kullandığımızı tabiğki bir memoryhacker forum üyesi değilseeğer flag yemediysen cidden dayanıyor kuzen pc'de 25-30 mac attım dolu hesap aimle ban yemedim
hayır anlatım videosuyla alakalı değil arakdaşınki windows sürümöüyle alakalı güncellemeden önceden de aynı sorun varmışAnlatım Videosu Vardı Galiba Yoksa Birisi Detaylı Anlatım Videosu Çekerse Çok İyi Olur Bu Hile Hakkında Arkadaşlar.
o nasıl olucak direkte nasıl kullanılıyor benim iki tane hesap gittiAimbotu direkt kullanmayin. Kullansanız bile zaten max 8 9 mac sonra ban yersin. Onun yerine dword kullan
çünkü hile güncelleme aşamasında hocam sabırla bekleminizi öneririmhile neden açılmıyor
teşekkür ederim kardeş adminlerin yerine yorum yapanlar birbirlerine cevap veriyorçünkü hile güncelleme aşamasında hocam sabırla bekleminizi öneririm
ya bu sorun bendede var, fakat videosunu izledikten sonra anladimki windows surumumle uyumlu degil ben windows 11 kullaniyorumarkadaşlar ezpubgmde ghubu ındırıyorum ama bı turlu kurulumunu tamamlamıyor ? sebebıu nedır
ben main'de belli ederek 4-5 maç oynadım 26-27 kill falan geçen sezon ezpubgm'deöncelikle merhaba aimbot da bir nevi esp gibi belli etmerden kullanıldıktan sonra bir sorun olmaz bence örneğin uzaktaki bir adamı m762 ak47 gibi silahlarla tarayarak öldürürsek şayet adam reportlayacaktır veyahutta önce izleyecektir sizi hilemisiniz değilmisiniz diye o adamı öldürdükten sonra bir iki adamı öldürürken aimbot kullanmayalım espyide belli etmezsek burda demek istediğim duvarın taşın dağın arkasından gördüğünüz bir adamın direk bodoslama üstüne gitmnezsek adam anlamayacaktır hile kullandığımızı tabiğki bir memoryhacker forum üyesi değilse
kac hesabim gitti biliyormusunuz bu ezpubg ileben main'de belli ederek 4-5 maç oynadım 26-27 kill falan geçen sezon ezpubgm'de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?