arkadaşlar mod yapmak çok basit bir şey ama kafam basmıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
When you grow up your heart dies
Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
merhaba forum üyeleri android hile mod yapmak aslında basit önceden osmanlı savaşları vs gibi oyunlarda mod yapıyordum ama unity kodlama sistemini değiştirmiş offset vs vs herşeye erişebiliyorum ama yamalıyamıyorum beceremiyorum kafa yoracak arkadaşlar var ise apk easy tool , dnspy , ll2cppdumper , IDA Pro,HxD indirsin bir çok tutorialler youtubede mevcut farklı forumlarda mevcut amma velakin izlesemde yapamıyorum dediğim gibi kafa yorucak var ise verdiğim programları kullanmak basit bir tutorial videosunda çözersiniz kolay gelsin diyorum eskiden buraya kadar ulaşıp her ayarı yapıp modluyordum oyunu şimdi offsetlerde takılıyorum buyrun resmi
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Bende yapamıyorum ya eskiden yapıyordum yardımcı olucak varsa benle de iletşime geçebilir mi lütfen

Are you sure
Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Unity'nin Mobil Oyunlarında Artık Assembly C Sharp Dosyası Bulunmuyor Galiba Pack Attırlar Sana Tavsiyem Mono İnjector Kullanabilirsin Böylelikle Hiç Offsets Bulmadan Direk Oyunun İçindeki Verilerini Kullanarak Hile Yapabilirsin İstersen Yardım Edebilirim Bu Konuda

Ölümlü dünyada ölümsüz olmaya çalışmayın
Seçkin Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Yt de yardımcı videolar olabilir bi bak istersen

When you grow up your heart dies
Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Unity'nin Mobil Oyunlarında Artık Assembly C Sharp Dosyası Bulunmuyor Galiba Pack Attırlar Sana Tavsiyem Mono İnjector Kullanabilirsin Böylelikle Hiç Offsets Bulmadan Direk Oyunun İçindeki Verilerini Kullanarak Hile Yapabilirsin İstersen Yardım Edebilirim Bu Konuda
reis moo injectore nasıl ulaşabilirim varsa bir tutorialine

Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
bende uğraşmıştım öğrenmesi zor ama zevkli

SİYAH KADAR DERTLİYİM
Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
link'i bulursan bana'da atsana :D

Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
merhaba forum üyeleri android hile mod yapmak aslında basit önceden osmanlı savaşları vs gibi oyunlarda mod yapıyordum ama unity kodlama sistemini değiştirmiş offset vs vs herşeye erişebiliyorum ama yamalıyamıyorum beceremiyorum kafa yoracak arkadaşlar var ise apk easy tool , dnspy , ll2cppdumper , IDA Pro,HxD indirsin bir çok tutorialler youtubede mevcut farklı forumlarda mevcut amma velakin izlesemde yapamıyorum dediğim gibi kafa yorucak var ise verdiğim programları kullanmak basit bir tutorial videosunda çözersiniz kolay gelsin diyorum eskiden buraya kadar ulaşıp her ayarı yapıp modluyordum oyunu şimdi offsetlerde takılıyorum buyrun resmi
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Temellerden başlarsak öğrenilebilir biraz araştırıcam

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Do deep research in youtube or google

Seçkin Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Yt can also be helpful videos if you want a look

FiestAir
Seçkin Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Dostum azimle olur böyle şeyler ama ustası olursun doğru araştırmayla herşey olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...