Arkadaşlar göbek yağı nasıl erir?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hacklendiniz El Sallayin
Banlı Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
Arkadaşlar göbek yağından nasıl kurtulabilirim. Yardımcı olur musunuz.

Ekmeği ,Şekeri,şekerli yiyecekleri kestim kardio da yapıyorum haftanın 4 günü 30 dk koşu 300 kalori yakıyorum ama hala erime yok

Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
bolbol bitki çayı iç ve kalorili besinler tüketme jkardeşim

Griffin Premium
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
yağ içeren besinler tüketme spora başla ileride daha fazla gelişmek isteyeceksin ve daha fazla spor yapıcaksın bu şekilde devam et eğer zor geliyor diyosan bi diyetisyene başvur bu şekilde zamanla göbek yağın erir

Ultra Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
sıkı bir diyete başla ve hergün sıkı bir antrenman yap en az 1.30 saat

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
özellikle gobekten gitmez. sen kalori açıgı olusturacaksın nereden verecegine vucudun karar verecek. belki ilk gobekten baslar erimeye belki son.

Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
en zor eriyen göbek yağıdır kankam , öyle bir 2 günde fazla birşey bekleme , youtube üzerinde göbek kaslarını ve yan kısmı çalıştıran bazı hareketler var onları yapmanı tavsiye ederimm , ve hergün mekik , ve mekik tarzı sporları yapman gerek

Bal porsuğu
Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
1- Kardiyo yap hızlı stabil bir şekilde değil koşarken aniden hızlan son sürat ve yavaşla vb.
2- Şekeri yağı falan kestim demişsin cok iyi ama vucudunun stabilize olmasını sağlama haftada 1 gün aşırı yüklen gıda takviyesi olarak
3-Karın alt bölgesi için yağların en zor yakılan yeri, en temel haraketlerden birisi komando dansı yap, biz öyle deriz :)

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Bende zayıflamak cok ıstıyorum onemlı olan aksam 6dan sonra yememek bence

Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
chrome da kaynaklar olabilir ama sen genede doktora görünebilirsin ya da kimde o sorun varsa o görünsün

Süper Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
kanka aldığın kaloriden daha azını alıp spor yapcan

Tired of cheating
Süper Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
do daily exercies and eat healthy food not junk food and also don't ever drink Soda or Beer

Zut
Seçkin Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Ekmeği bayağı kes şekeri azalt kızartmalardan uzak dur bol bol koşu yap mekik çekebilirsin gider hızlıca spor ve diyetle.

Süper Üye
Ödüller
12
10 HİZMET YILI
Göbek yağı kısmına ayı yağı diyorlar. Erimesi çok zor, yaptığın şeyleri devam ettir. İlla ki eriyecek. Yürüyüş yapmayı kesme.

its not fair i found love
Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI

Ekmeği ,Şekeri,şekerli yiyecekleri kestim kardio da yapıyorum haftanın 4 günü 30 dk koşu 300 kalori yakıyorum ama hala erime yok
dostum diyetisyene gitmelisin bunun için ben bunu kestim şunu yiyeyim dersen birşey bekleme derim.

Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
İntarnette göbek eritmek için farklı egzersiz programları var onları denemeni öneririm

Hand Of The God
Ultra Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
spordan harıc zor hocam bıde yag yakmak ıcın kurler war . onlarla ılerleyebılırsın

Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI

Egzersiz yapın. Yağ yakılmasını sağlamak için daha çok yürüme, koşma, yüzme, kürek çekme, bisiklete binme gibi kardiyovasküler sistemi çalıştıran egzersizler yapın. Yağları yakmak için mevcut enerji tüketimini besinlere yöneltmemeniz gerekiyor, bunun için aç karına antrenman ve egzersiz önerilir. Çünkü vücud efor kattığı hareketleri gösterebilmek için bir enerjiye ihtiyaç duyuyor, bunu ise tüketim olarak alamazsanız vücud yağlarınızdan sarf eder, böylelikle yağ yakımı gerçekleşmiş olur. Aç karına 1 saat kardiyo dilediğiniz bir kıvama getirir sizi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...