- Yasaklandı
-
Hacklendiniz El Sallayin
Banlı Üye
dostum diyetisyene gitmelisin bunun için ben bunu kestim şunu yiyeyim dersen birşey bekleme derim.Arkadaşlar göbek yağından nasıl kurtulabilirim. Yardımcı olur musunuz.
Ekmeği ,Şekeri,şekerli yiyecekleri kestim kardio da yapıyorum haftanın 4 günü 30 dk koşu 300 kalori yakıyorum ama hala erime yok
onlar pekte bir işe yaramıyoİntarnette göbek eritmek için farklı egzersiz programları var onları denemeni öneririm
kurler nedir hocamspordan harıc zor hocam bıde yag yakmak ıcın kurler war . onlarla ılerleyebılırsın
Egzersiz yapın. Yağ yakılmasını sağlamak için daha çok yürüme, koşma, yüzme, kürek çekme, bisiklete binme gibi kardiyovasküler sistemi çalıştıran egzersizler yapın. Yağları yakmak için mevcut enerji tüketimini besinlere yöneltmemeniz gerekiyor, bunun için aç karına antrenman ve egzersiz önerilir. Çünkü vücud efor kattığı hareketleri gösterebilmek için bir enerjiye ihtiyaç duyuyor, bunu ise tüketim olarak alamazsanız vücud yağlarınızdan sarf eder, böylelikle yağ yakımı gerçekleşmiş olur. Aç karına 1 saat kardiyo dilediğiniz bir kıvama getirir sizi.Arkadaşlar göbek yağından nasıl kurtulabilirim. Yardımcı olur musunuz.
Ekmeği ,Şekeri,şekerli yiyecekleri kestim kardio da yapıyorum haftanın 4 günü 30 dk koşu 300 kalori yakıyorum ama hala erime yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?