Onaylı hesap olma fazla zor bir şey değil aslında sadece sorunu olan kişilere yardımcı olarak olabilirsinizValla Aynı Durumdayız onaylı olup denicez artık
Post automatically merged:
oluyormu olmuyormu görecez yani
Onaylı hesap olma fazla zor bir şey değil aslında sadece sorunu olan kişilere yardımcı olarak olabilirsinizValla Aynı Durumdayız onaylı olup denicez artık
50 tane yorum attıp 1 saat içinde onaylı üye olursunbende onaylı ne zaman olucam ?
eskıden oyle bışey yoktu ?
aynen oyleValla Aynı Durumdayız onaylı olup denicez artık
bende onaylı degılım ama kullanıyorum bu işte başka bi iş var bunu çözmemiz lazım , ekran fotosu atabilir misiniz bende de hata vardı bi tıkla işi çözdümENT:FAİL VM: FAİL bendede
bulamadım bi çözum
hayır kullanacaksın.. Çıkan hatayı resım olarak paylaşsonuc sıfır yanı kullanamıcaz
sende acılmıyor mu sen onaylısınhile yalan oldu desene
yok acılmıyor 50 yorum yaptım yeni denicem şidmi donerim gerisende acılmıyor mu sen onaylısın
sorunsuz çalışıyor windows defender a gırıp XFProject a ait bi dosyayı tutuyor trojanlı diye ona izin vermen lazım sonra kapat yenıden calıstır olacakhata yok esp calısmıyor
gereksız muhabbet olunca ilk sözlü uyarı sonra ban geliyor; BİLGİNİZE !Tamam Kardeşim Bekliyoruz
Msj Yazın Bol Bol
naıl kullanıyon pubg gunceleme yaptınmıbende kullanıyorum hile
Something is wrongbende onaylı degılım ama kullanıyorum bu işte başka bi iş var bunu çözmemiz lazım , ekran fotosu atabilir misiniz bende de hata vardı bi tıkla işi çözdüm
hayır kullanacaksın.. Çıkan hatayı resım olarak paylaş
bende acamadımreıs bende olmuyor