Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar iPhone 7 yle Samsung j7 arasında kaldım hangisini almalıyım
Android tarafında Galaxy S8 gibi güçlü seçenekler de var. Öncelikli mesele Android mi iOS mu? ona karar vermek. Android daha özgür bir deneyim sunuyor, iPhone'un da bir tur arzu nesnesi olduğu gerçeği karşımızda. Samsung J7 hem fiyat performansı olarak İPhone'dan önde fakat cihaz performansı konusunda ikisi de bir birinden iyi diyebiliriz. Fakat ben yinede Samsung J7 almanızı tavsiyede ederim.
iphone al geç düşünme bile arayüz kamera performans olsun ezer geçer ama oyun oynarım dersen tavsiye etmem 7 plus var günde 2 3 kez şarja takmak zorunda kalıyorum
j7 2017de çıkmış yakında samsung yazılım desteğini kaldırır. o yüzden iphone7 ye dön bence. 6slere bile en güncel yazılım güncellemesi geliyor hala. iphone'u s9+ kullanıcısı olarak öneriyorum.
ikiside değil bence. butceni biraz daha zorla farklı modellere yonelmeni öneririm. j7 artık bitti bence. Benim telefonun sarj soketinde bir arıza cıkınca servise goturdum. Aynı gun arızayı halledemedikleri için samsung j7 prime verdiler. bir kac gun deneme imkanım olmus oldu. bence beş para etmez cihazlar j serisi. İpona hiç bulasma zaten. herseyi paraya dökuyorlar. her uygulama ucretli.
cep telefonu pazarı çok geniş apple baskın firmalardan ürün yelpazesi açısından samsung ama ürün satış pazar payı açısından apple hala başı çekiyor açıklanan veriler de.
hangisini tercih ederdiniz sorusu kişiden kişiye değişiyor, bir cep telefonunun temel fonksiyonu artık günümüzde tercih sebebi değil
ondan ziyade kaç tane kamera var
selfie çekim özellikle
megapixel seçenekleri
dahili hafıza seçenekleri
sosyal ağ uyumluluğu
.......
yani bana göre para harcama alışkanlığına hangisi uyuyorsa diyelim, savurganım bişi olmaz dersen başka
bütçe mühim dersen bambaşka
saygılar..
İphone 7 alman için nedenler;
+Güvenlik
+Kasma donma sorunu yaşamazsın
+Kamera kalitesi
+2013 Yılında çıkan iPhone 5s için bile yazılım desteğini geçen yıl son çeyreğinde kaldırdılar
daha sayamayacağım birçok neden var ancak xiaomi mi iphone mi dersen xiaomi