arkadaşlar köpeğim dişlek ne yapmalıyım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkanda
Ultra Üye
Ödüller
7
4 HİZMET YILI
2 tane köpek bakıyorum ikizler fakatt biri dişlek bildiğiniz burnu çenesine göre uzun fakat sadece çenesini kaldırınca anlıyorsunuz dış görünüşüyle alakalı bi sıkıntım yok
fakat büyüyünce bu durum geçer mi onu merak ediyorum hiçbir zararı olmadı bu durumunun kendisine çok sağlıklı aşıları tam yemek yiyebiliyor çok rahat hiçbir rahatsızlığı yok

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
büyüyünce geçer hepimiz canlıyız illa ki değişiyor bir yerimiz görmeden bir yorum yapılamaz lakin bir süre boyunca izlem yap fotoğraf çekebilirsin bol bol gün geçtikçe değişmii anlarsın yine de bir veterinere götürmek ile en iyi sonucu alabilirsin

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
umarım düzelir ama onun için belki bi tedavisi felan vardır bi veterinere götürmende fayda olduğunu düşünüyorum

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
dişlek olması çok normal ve doğal bir şey siz de söylemişsiniz büyüyünce değişeceğini sanmam

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
belirli bir fotoğrafı görmeden yorum yapmak gerçekten çok zor fakat ikiz olduklarından bahsetmiştiniz çift yumurta ikizleriyse ikiside huylarından tut genetiğine kadar farklı oluyo. Dişlek olarak adlandırdığınız köpeği, profosyonel birine götürerek periyodik bakımını yaptırın iyi günler :)

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
kanka evde kendi imkanlarınızla ve internet aracılığıyla ilk yardım gibi bir şey deneyebilirsiniz. onun dışında tabii ki veterinere götürmek daha yararlı olacaktır.

say my name
Onaylı Üye
Ödüller
2
Sosyal
3 HİZMET YILI
kankam evde bence buraya yazcana götür veterinere zaten yardım eder

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
söylemişsiniz büyüyünce değişeceğini sanmam

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
köpeklerinizi veterinere götürüp test yaptırmanız sizin için daha iyi olacaktır. iyi günler

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
büyüdüklerinde düzeliyorlar genelde

Onaylı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
kankam bi veteriner tavsiyesi almanı öneririm ama büyüdüklerinde düzeldiğini biliyorum yanılıyorda olabilirim

Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Bağzı cinslerde geçmiyor çene yapısı az daha kalınlaşıyor büyüdükçe bağzıları ise normalleşiyor ama sen bi veteriner yardımı almanı tavsiye ederim

Ceku hazırsan çıkalım balım
Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Hayvanlarda diş çok önemli ya, dişinde herhangi bir sorun varsa iç organlarının çalışmasını dahi engelleyebilyor. Dişlekliğin pek bir sorun yaratacağını düşünmüyorum ama yine de temizlemeye özen göstert derim.

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
dişlekliğin seviyesi var tabiiki. Bazıları düzeliyor diye biliyorum bazıları da hiç düzelmiyor diye biliyorum. Veterinere götürmelisin.

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Büyüdüklerinde düzelir büyük ihtimal ama bir uzmandan yardım alın bence

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
muhtemelen bir şey olmaz 2 tane köpek besledim bende ayrı ayrı bendede vardı birşey olmadı ama yinede bilemeyiz sen bi veterinere götür

Üye
3 HİZMET YILI
2 tane köpek bakıyorum ikizler fakatt biri dişlek bildiğiniz burnu çenesine göre uzun fakat sadece çenesini kaldırınca anlıyorsunuz dış görünüşüyle alakalı bi sıkıntım yok
fakat büyüyünce bu durum geçer mi onu merak ediyorum hiçbir zararı olmadı bu durumunun kendisine çok sağlıklı aşıları tam yemek yiyebiliyor çok rahat hiçbir rahatsızlığı yok
büyüdükçe değişir

Üye
3 HİZMET YILI
büyüyünce geçer ama geçmediği sürece vetenilere götürürmesi şart

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
veterinerden destek alabilirisiniz ancak genel olarak büyüyünce düzeliyorlar diye biliyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...