28 Ağu 2020 #1 restakky Seçkin Üye Katılım 23 Nis 2020 Mesajlar 328 Çözümler 6 Tepki puanı 22 Ödüller 4 6 HİZMET YILI adc lerin ayarları nedir hazır bir dosyanız var mı yoksa şunu düzelt dediginiz genelde cait-ashe-sivir-vayne oynuyorum
adc lerin ayarları nedir hazır bir dosyanız var mı yoksa şunu düzelt dediginiz genelde cait-ashe-sivir-vayne oynuyorum
Çözüm C C Captain'sFury 28 Ağu 2020 Dostum Yotube Taltront un kanalına bakmanı tavsiye ediyorum Jinx, Syndra,Yasuo,zed,Tristina,ezreal,lucian,catily,riven,irelia,diana,kayn,Jax bunların ayarlarını gösteriyor. İyi oyunlar...
Dostum Yotube Taltront un kanalına bakmanı tavsiye ediyorum Jinx, Syndra,Yasuo,zed,Tristina,ezreal,lucian,catily,riven,irelia,diana,kayn,Jax bunların ayarlarını gösteriyor. İyi oyunlar...
28 Ağu 2020 #2 Captain'sFury C Onaylı Üye Katılım 16 Nis 2019 Mesajlar 51 Çözümler 2 Tepki puanı 0 7 HİZMET YILI Dostum Yotube Taltront un kanalına bakmanı tavsiye ediyorum Jinx, Syndra,Yasuo,zed,Tristina,ezreal,lucian,catily,riven,irelia,diana,kayn,Jax bunların ayarlarını gösteriyor. İyi oyunlar... Oyla 0 Olumsuz oyla Çözüm
Dostum Yotube Taltront un kanalına bakmanı tavsiye ediyorum Jinx, Syndra,Yasuo,zed,Tristina,ezreal,lucian,catily,riven,irelia,diana,kayn,Jax bunların ayarlarını gösteriyor. İyi oyunlar...
28 Ağu 2020 #3 ardasbn001 A Onaylı Üye Katılım 6 May 2020 Mesajlar 53 Çözümler 2 Tepki puanı 0 Ödüller 4 Yaş 35 6 HİZMET YILI eğer özleden yazarsan atarım configi sana Oyla 0 Olumsuz oyla
28 Ağu 2020 Konuyu başlatan #4 restakky Seçkin Üye Katılım 23 Nis 2020 Mesajlar 328 Çözümler 6 Tepki puanı 22 Ödüller 4 6 HİZMET YILI Youtube kanalına baktım harika gerçekten ve atıyorum ardas mesaj Oyla 0 Olumsuz oyla
28 Ağu 2020 #5 bahaerdgnn B Onaylı Üye Katılım 28 Ağu 2020 Mesajlar 54 Tepki puanı 5 Ödüller 4 Yaş 33 5 HİZMET YILI ardasbn001' Alıntı: eğer özleden yazarsan atarım configi sana Genişletmek için tıklayın ... bro bu config olayı nedir ekstra bişey mi sağlıyor bildiğim tek config cs de Oyla 0 Olumsuz oyla
ardasbn001' Alıntı: eğer özleden yazarsan atarım configi sana Genişletmek için tıklayın ... bro bu config olayı nedir ekstra bişey mi sağlıyor bildiğim tek config cs de