Reportla ban yiyorsun belli etmeyen adamı reportlasan da banlatamazsın riot garanti bir şey olmadığı sürece oyuncularını mağdur etmemek ve haksız ban atmamak için çok fazla tölerans gösteriyor lol oyununda o yüzden emin olmadıkça ban atmıyorlarreport yemeyle olmuyor bu işler yoksa 30 yakın kişiyi banlatırdım rahatlıkla başka bir şekilde ban yiyorsun master ranked maçlarıma denk geliyorlar hep
script olduğuna dair bir sürü kanıt var orada ki bir çalışan rahatlıkla bir insanı ve robotu ayırabilir fakat reportlama sistemini riotun bir robotu bakıyor insan değil report dan ban atmamak normal neden insanlar wind kullanırken hiçbir şeyi açmasa bile direk 1 el de ban yiyorlar bunu düşündün mü hiçReportla ban yiyorsun belli etmeyen adamı reportlasan da banlatamazsın riot garanti bir şey olmadığı sürece oyuncularını mağdur etmemek ve haksız ban atmamak için çok fazla tölerans gösteriyor lol oyununda o yüzden emin olmadıkça ban atmıyorlar
WindSharp sistem tarafından detected bir hile zaten ve LPReborn onun undetected bir alternatifi olarak yapıldıscript olduğuna dair bir sürü kanıt var orada ki bir çalışan rahatlıkla bir insanı ve robotu ayırabilir fakat reportlama sistemini riotun bir robotu bakıyor insan değil report dan ban atmamak normal neden insanlar wind kullanırken hiçbir şeyi açmasa bile direk 1 el de ban yiyorlar bunu düşündün mü hiç
bak cevabı kendin söyledin bana gerek kalmadıWindSharp sistem tarafından detected bir hile zaten ve LPReborn onun undetected bir alternatifi olarak yapıldı
Evet dostum windsharp belli etmesen de ban yersin. Bir hile undetected olunca belli edersen de ban yemezsin anlamına gelmiyor undetected sistem tarafından oto ban atılamaz bir hile oluyor ne anlatıyorsun ki onu anlamadım, lpreborn ile belli edersen ban yersinbak cevabı kendin söyledin bana gerek kalmadı
knkam beni anlamıyorsun sanırsam ben reksai exploiti script ile dia maçlarımda tam 12 el boyunca kullandım millet report etti kimse banlatamadı riot bunun script olduğunu bile bile sen hala reportlanmayla banlanılıyor sanıyorsunEvet dostum windsharp belli etmesen de ban yersin. Bir hile undetected olunca belli edersen de ban yemezsin anlamına gelmiyor undetected sistem tarafından oto ban atılamaz bir hile oluyor ne anlatıyorsun ki onu anlamadım, lpreborn ile belli edersen ban yersin
default ayarlar en iyi ayarlardır dostumArkadaşlar peki aranızda lpreborn için en risksiz ayarları nereden alabilirim topta kalista veya yasuo mid yapmayi düşünüyorum
senin hilen dandiktir. ben lprebornla 3 haftadır öyle böyle belli ederek oynuyorumki. report v.b bos iş euwde direk banı cakıyorlar ama riot tr support AFK olduğu için ne kadar belli etsende umursamıyorlarBen bir hile kullandım ismini bilmiyorm 3. gün banladım belli de ettim de report max 5 kere yemişimdir bu kadar kolay mı ban yemek yoksa benm hilem mi dandikti?