ana hesabımda kullanıcam abartmadan arada açıp lig atlayım istiyorum mantıklı mı sence ban yerse çünkü çok para yatırdımdefault ayarlar en iyi ayarlardır dostum
knk belli etmezsen uzun süre ban yemezsin fakat elinde sonunda ban yersin para harcamadan yapana hesabımda kullanıcam abartmadan arada açıp lig atlayım istiyorum mantıklı mı sence ban yerse çünkü çok para yatırdım
Post automatically merged:
Ana hesabım için çok riskli geliyor ama elo boost çok pahalı gold ligindeym fena oynamıyorm ekstra bununla elmasa çıksam yeterli kapatırım sonra çok çaktırmadan fightlarda açıcam sadece oraları taşıcam
kankam ben kullandım 2 hafta felan yemedimBen bir hile kullandım ismini bilmiyorm 3. gün banladım belli de ettim de report max 5 kere yemişimdir bu kadar kolay mı ban yemek yoksa benm hilem mi dandikti?
bunu nasıl basardın sadece 1 gun bile sürmüyor neler yapıyorsun banlanmamak için6 aydır ban yemedim.
hiç bir şey yapmadım normal irelia alıp oynuyorum ve evade kısmında bana sorun yaratacakları low alıyorum diğerlerini high.bunu nasıl basardın sadece 1 gun bile sürmüyor neler yapıyorsun banlanmamak için