Arkadaşlar lütfen yardım edin ağlıyıcam sinirden !!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
10 HİZMET YILI
arkadaşlar merhaba öncelikle bunu okuyup zaman ayırdıgınız için çok tesekkur ederim şimdi ben size olayı anlatayım...
wolftü dword hackı 1 kez açıp kullandım işte ıdman üzerinden başlattım sonra skype falan filan oldu bu sonra bugun 10 saattir çözemiyorum olay su;
programı açtım reklam onayını falan yaptım soonra logine bastım işte ıdman çalışmayı durdurdu diyor...
birdaha denedim birdaha birdaha birdaha ama olmuyor :((((
arkadaşlar lütfen yardım edin
SİNİRDEN AĞLIYACAĞIM  :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh:

Üye
10 HİZMET YILI
Merhaba ERDEMMH ılk oncelikle okudugun için tesekkurler ve hepsine baktım benim sorun yok yada ben göremedim eminmisin orada olduğundan :)

Emektar Üye
Ödüller
9
Sosyal
10 HİZMET YILI
Cvp: RE: Arkadaşlar lütfen yardım edin ağlıyıcam sinirden !!!

Yildirim0100' Alıntı:
Merhaba ERDEMMH ılk oncelikle okudugun için tesekkurler ve hepsine baktım benim sorun yok yada ben göremedim eminmisin orada olduğundan :)

Orda diye birşey demedim ben bak  dedim olmadı başka program dene.

Üye
10 HİZMET YILI
KENDİHALİNDE İLK ONCELİKLE OKUDUGUN İCİN TESEKKURLER VE HATAM SÖYLE BİRŞEY ŞİMDİ BEN TIKLIYORUM FORUM KULLANICI AD ŞİFREMİ GİRİYORUM SONRA LOGİNE TIKLIYORUM DİYORKİ IDMAN ÇALIŞMAYI DURDURDU [SKYPE UZERİNDEN BASLATTIM AYNI HATA]

Üye
10 HİZMET YILI
Tmmda Benim Anlamdığım Direk İnternetDowloandManageri Yönetici OLarak Çalıştırıp Sonra Üyelik Adınız Ve Şifrenizle Girmeniz Gerekiyor ?

Onaylı Üye
10 HİZMET YILI
Cvp: Arkadaşlar lütfen yardım edin ağlıyıcam sinirden !!!

Config dosyasından GFL=TeamViewer.exe yap dene sanırım win 8 pc sorun bir arkadaşa olmuştu benim TeamViewer ile çalıştır IDMan.exe değiştir TeamViewer indir yönetici olarak aç hileyide yönetici olarak aç olacaktır büyük ihtimalle

Üye
10 HİZMET YILI
SonHacker allah senden razı olsun kardeşim seninde bir sıkıntın olursa bana ulaş :)
Sonunda oldu 3 gündüür arıyordum :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...