When you grow up your heart dies
Seçkin Üye
reis var olmasınada bakarak yapıyorum adamlar hazır hex kullanıyor o kısımlarında donup kalıyorumYt de yardımcı videolar olabilir bi bak istersen
Allah kolaylık versin o zamanreis var olmasınada bakarak yapıyorum adamlar hazır hex kullanıyor o kısımlarında donup kalıyorum
reis moo injectore nasıl ulaşabilirim varsa bir tutorialineUnity'nin Mobil Oyunlarında Artık Assembly C Sharp Dosyası Bulunmuyor Galiba Pack Attırlar Sana Tavsiyem Mono İnjector Kullanabilirsin Böylelikle Hiç Offsets Bulmadan Direk Oyunun İçindeki Verilerini Kullanarak Hile Yapabilirsin İstersen Yardım Edebilirim Bu Konuda
Özelden Sana Yazdım Discord Adresini Bana At Varsa Ekliyeyim Göstereyimreis moo injectore nasıl ulaşabilirim varsa bir tutorialine
Adam anlamıyorum yapamıyorum demiş ?Yt de yardımcı videolar olabilir bi bak istersen
Yardımcı videolar ne demek hocamAdam anlamıyorum yapamıyorum demiş ?
Temellerden başlarsak öğrenilebilir biraz araştırıcammerhaba forum üyeleri android hile mod yapmak aslında basit önceden osmanlı savaşları vs gibi oyunlarda mod yapıyordum ama unity kodlama sistemini değiştirmiş offset vs vs herşeye erişebiliyorum ama yamalıyamıyorum beceremiyorum kafa yoracak arkadaşlar var ise apk easy tool , dnspy , ll2cppdumper , IDA Pro,HxD indirsin bir çok tutorialler youtubede mevcut farklı forumlarda mevcut amma velakin izlesemde yapamıyorum dediğim gibi kafa yorucak var ise verdiğim programları kullanmak basit bir tutorial videosunda çözersiniz kolay gelsin diyorum eskiden buraya kadar ulaşıp her ayarı yapıp modluyordum oyunu şimdi offsetlerde takılıyorum buyrun resmi
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?