Aslında biraz baktımda senin dediği Gamepower Medusa 7.1 daha rahat gibi geliyo ama diğer Rampage Styles var o da şık görünümü varGamepower Magnus V2, Gamepower Medusa 7.1 , Rampage Lunatic 7.1 , Rampage Stormy 7.1
Bu kulaklıkları tavsiye ederim fiyatına göre gayet iyiler. Özellikle Gamepower Medusa 7.1'i kullandım ses kalitesi ve ergonomi olsun gayet iyiydi fiyatına göre.
Aslında biraz baktımda senin dediği Gamepower Medusa 7.1 daha rahat gibi geliyo ama diğer Rampage Styles var o da şık görünümü var
Aynen baktım eve gidince biraz daha araştırırm güzel bir kulaklığa benziyor bu ürün vatan gibi yerlerde var mı sipariş etmekle uğraşmasan?Şıklıktan ziyade birazda ses kalitesi önemli hocam Gamepower Medusa 7.1'i iyice bir araştır sen kullanıcı yorumları, Youtube incelemeleri vs.
Aynen baktım eve gidince biraz daha araştırırm güzel bir kulaklığa benziyor bu ürün vatan gibi yerlerde var mı sipariş etmekle uğraşmasan?
Sipariş ile uğraşmak istemiyorum ahbap.Vatanda görmedim hiçte denk gelmedim açıkçası Hepsiburada üzerinden sipariş verebilirsin.