agam valla anlasam dönecem sana be..Eu recomendo 27 polegadasi
kasayı yeni aldım neredeyse 2 hafta bile olmamıştır alalı. destekliyor olması gerekiyor çünkü kasamın sağlam olduğunu düşünüyorumoyun için alıyorsan 24 inç 144 hz monitor almanı önerırım ama burda bilgisayar kasan çok önemli destekliyormu ?
Ya çok iyi ancak led daha canlı renkler sunmuyor mu? ayrıca ledler oyun için daha iyi olduğunu duymuştum? LED panel IPS ye göre oyun açısından daha iyi olmalıAsus TUF Gaming VG249Q1R 23.8" 165Hz 1ms (HDMI+Display) FreeSync Full HD IPS Monitör
al babacan orta derece
sen boş koy ledi kanka bak bu kıyak ben kullandım bunu iyiydikasayı yeni aldım neredeyse 2 hafta bile olmamıştır alalı. destekliyor olması gerekiyor çünkü kasamın sağlam olduğunu düşünüyorum
Ya çok iyi ancak led daha canlı renkler sunmuyor mu? ayrıca ledler oyun için daha iyi olduğunu duymuştum?
GB-2461CF 24" 144Hz 1ms
I have this and I highly recommend it, I play a lot of fps games and this monitor is excellent
does this monitor have flicker free? can you check this monitor please?GB-2461CF 24" 144Hz 1ms
I have this and I highly recommend it, I play a lot of fps games and this monitor is excellent