Arkadaşlar pcme virüs bulaştı yardım edin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
2 gün once bi siteden Half life yüklemiştim ve pc yavaşlamıştı anlıordum yani sonra bi cs girdim 300 fps sabit olan pc minimum 200e düşen şimdi 120inin üstüne çıkmıor arada 70e düşüor çok fazla drop girior sonra 1.6 girdim gene fps 60 50 falan napmam gerek nolur yardım edin format dışında :(

RozrecT
Uzman Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
formatsız kurtarman biraz zor gibi gözüküyor

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Kardesim pcde fps sorununmu var yoksa virusmu girdi ben anlamadim seni

The story about good
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Bilgisayarına virüs girdiyse ilk önce doğru virüs programlarını indirmen lazım .

Önce Malwarebytes Anti Rootkit ile tarama yap bu en etkili antivirüstür .

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Sonrada Malwarebytes ile tarama yap .

Extradan Karpersky anlık koruma için idealdir arkaplanda çok ram kullanmaz hemde korumasını iyi yapar virüs indirdinmi anında müdahale eder .

Taramaları internet kapalıyken yapmanı öneririm çünki eğer virüs sayesinde bilgisayarına erişim var ise offline iken birşey yapamazlar , taramalardan sonra önemli dosyalarını çok fazla değilse Yandex Disk'e upload etmeni öneririm 10 GB ücretsiz depolama veriyor ardından temiz bir format at Windows 8.1 Pro öneririm kolay gelsin .

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Cpu da dalgalanma varmi mesela bosta calirken yuzde 5 gecmemesi lazim 50 ye falan cikiyosa islemci kullanimi virus var demektir basima geldi cunku oyle siteden oyun indirdim cpu yuzde 70 yuzde 80 nasil kasiyo anlatamam nortonla taratinca trojan cikti 8 tane

Uzman Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Arkadaşlar sorun çözüldü windowsun kurtarma denilen pcyi geri yükleme yolu ile dün 6.30 a yükledim ve sorun halloldu yardımcı olmaya çalışan herkeze teşekkürler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...