tahmin etmiyorum böyle bir şey olabilecegini ama eger varsa acıklarlarsa bizde faydalanabilirsek güzel olur.
teşekkürler bi bakıyımYukarıda vermiş olduğum link bu konu için önceden sitede açılmış bir konudur. Umarım yardımcı olur
Cheat engine fixlendi diye biliyorum bir de orada verilen kodlar oyun içinde bulunmuyor filan. ChE den yaptığın skinleri sadece sen görebiliyorsun diye biliyorumYukarıda vermiş olduğum link bu konu için önceden sitede açılmış bir konudur. Umarım yardımcı olur
O iş biraz sıkıntı. Diğer bir yöntem var bazı serverlerda hediye veriyorlar. Mesela japon serverenda 3 kasa malezya da yeşil uzi filan o serverlarda aldığın itemler daha sonra sana sıkıntı olarak geri dönüyor uyarı ya da ban şeklindeCheat engine fixlendi diye biliyorum bir de orada verilen kodlar oyun içinde bulunmuyor filan. ChE den yaptığın skinleri sadece sen görebiliyorsun diye biliyorum
Bunu denemeyin %99 ban atıyorŞu konuya bir göz atmanı tavsiye ederim.. İyi yorumlar
Cheat engine fixlendi diye biliyorum bir de orada verilen kodlar oyun içinde bulunmuyor filan. ChE den yaptığın skinleri sadece sen görebiliyorsun diye biliyorum
benim yaptıgım silah skinini görebiliyorlarmış sanırım ve de gitmedi desen duruyor bendesadece lobide görebiliyorlar ve sadece silah skini için yapılıyor