Arkadaşlar pubg silah skini veya elbise hilesini bilen varmı !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
⭐Can Bovver⭐
Ultra Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
tahmin etmiyorum böyle bir şey olabilecegini ama eger varsa acıklarlarsa bizde faydalanabilirsek güzel olur.

multi genre producer
Süper Üye
Ödüller
7
Sosyal
7 HİZMET YILI
son açtığım konu fayda eder bir bak derim

Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Yukarıda vermiş olduğum link bu konu için önceden sitede açılmış bir konudur. Umarım yardımcı olur
Cheat engine fixlendi diye biliyorum bir de orada verilen kodlar oyun içinde bulunmuyor filan. ChE den yaptığın skinleri sadece sen görebiliyorsun diye biliyorum
Post automatically merged:

Cheat engine fixlendi diye biliyorum bir de orada verilen kodlar oyun içinde bulunmuyor filan. ChE den yaptığın skinleri sadece sen görebiliyorsun diye biliyorum
O iş biraz sıkıntı. Diğer bir yöntem var bazı serverlerda hediye veriyorlar. Mesela japon serverenda 3 kasa malezya da yeşil uzi filan o serverlarda aldığın itemler daha sonra sana sıkıntı olarak geri dönüyor uyarı ya da ban şeklinde :)

* xάήάx *
Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI

Doğru biliyorsun kardeşim :) Sadece skinleri sen görüyorsun, yenilediğin zaman da gidiyordu herhalde.

Sabit fikir,sahibini hapseder.
Uzman Üye
7 HİZMET YILI
sadece lobide görebiliyorlar ve sadece silah skini için yapılıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...