Onaylı Üye
Arkadaşlar şuan SuperOnline kullanıyorum Türk.Net'i önerir misiniz?
Bence inanma bu yorumaöneririm alt yapıları iyidir müşteri hizmetleri ilgilenir.
hocam nerede oturuyorsun ve kullanıyorsan kaç mbit hız alıyorsunAltyapın güzelse kullanılır Oyunlarda ping baya düşük oluyor
hayır gayet iyi müşteri temsilcileri var anında dönüş yapıyorlar ttnette 8 mps gelen evime onlar 35 mps getirdiler üstelik ttnet 120tl onlar 75 tl istemesine rağmen etraftan duyduğunuza inanamyınBence inanma bu yorumamüşteri temsilcisi diye birşey yok hata oldumu mail atıyorsun 3 saate dönüyorlar, altyapın iyi bir yerdeysen güzel kullanılır bu arada.
Her markanın mağdur ettiği müşterileri oluyor ama benim çevremde Türknetten şikayetçi hiç insan yokBence inanma bu yorumamüşteri temsilcisi diye birşey yok hata oldumu mail atıyorsun 3 saate dönüyorlar, altyapın iyi bir yerdeysen güzel kullanılır bu arada.
Dostum müşteri hizmetleri yok nasıl ilgileniyor? Yalan yanlış bilgi vermeyin insanlara.öneririm alt yapıları iyidir müşteri hizmetleri ilgilenir.
altapısı varsa öneiririm yoksa en iyisi superboxArkadaşlar şuan SuperOnline kullanıyorum Türk.Net'i önerir misiniz?