Internetten az bilinen sayfalardan bulabilirsin şarjım yyzde 1 olmasaydı bakıp söylerdimEvde kal,hayat eve sığar sloganı gibi insanları evde kalmaya ikna eden bir slogana tipografi sınavım için ihtiyacım var...Fikirlerinizi,sloganlarınızı bekliyorum
Tipografi sadece yazıdan oluşuyor görsel çizim olmuyor genelde..iyi bir slogan lazım işleyebilmem içinÖncelikle tipografi neymiş ona bakmam gerekti ama şöyle bir fikrim var. Bir ev şeklinde bir şey yapabilirsin. Bunun içine de bizim için değerli olan şeylerle doldurabilirsin. Hatta evin çevresine bir yere de temsili korona çizip ona da neden evde kalmamız gerek bununla ilgili şeylerle doldurabilirsin.
Anladım hocam. Biraz internetten kopya çekip yazıcam buraya tekrardanTipografi sadece yazıdan oluşuyor görsel çizim olmuyor genelde..iyi bir slogan lazım işleyebilmem için
Daha güzel şeyler bulabilirsinEv demek, hayat demek.
Evde yaşam var.
Şu an için bunlar geldi aklıma hocam. Daha türetmeye çalışıyorum ama bakalım.
Eyvallah dostumEv demek, hayat demek.
Evde yaşam var.
Şu an için bunlar geldi aklıma hocam. Daha türetmeye çalışıyorum ama bakalım.
Kelimelerle aram pek yoktur hocam o yüzden internette biraz bakınıp benzer şeyler uydurmaya çalıştım.Daha güzel şeyler bulabilirsin
ben konunuzu anlamadımKelimelerle aram pek yoktur hocam o yüzden internette biraz bakınıp benzer şeyler uydurmaya çalıştım.
slogan uydur covid sırasında evde kalmanın faydası ile ilgiliben konunuzu anlamadım