Xignocde kalkmadımı bilgiğim easy antı cheat koruyor oyunu sadece yanlışım varsa affola.net programlarını güncelle
%temp klasörünü sil dostum
Host dosyanı değiştir
Başka oyuna ait hile yada varolant oyunu varsa kaldır
Anti virüsünü kapat
Oyundan atma sebebi xgincode nin hile tespiti yapmasıdır hwid spooferi çalıştır gir oyuna
Win 10 mu kullanıyorsun
♥♥♥
wın 7 de olmuyor mu bu hile ?.net programlarını güncelle
Host dosyanı değiştir
Anti virüsünü kapat
Oyundan atma sebebi xgincode nin hile tespiti yapmasıdır hwid spooferi çalıştır gir oyuna
Win 10 mu kullanıyorsun
♥♥♥
Win 7 de çok hata veriyor dostum failed hatasi alırsın kırmızı yazı metod kabul etmezwın 7 de olmuyor mu bu hile ?
bende sırf bu yuzden suan wın 10 kuruyorum serıus sam hılesı calısır umarımWin 7 de çok hata veriyor dostum failed hatasi alırsın kırmızı yazı metod kabul etmez
Win 7 de zaten güncellemeler yok dostum elle de yüklesen işe yarayacak güncellemeleri hep eksik kalır
♥♥♥
evet windows 10 ama bendede çalışmıyor sebebi nedir.net programlarını güncelle
Host dosyanı değiştir
Anti virüsünü kapat
Win 10 mu kullanıyorsun
♥♥♥
1 saatte yüklenir dostum win 10 win 7 de artık sistem güncellemesi kalktı usb sürücüsune kadar güncelleme vermiyor dostumbende sırf bu yuzden suan wın 10 kuruyorum serıus sam hılesı calısır umarım
evet guncellemekte yarar var ama serıus sam hılesı cok calısmıyor dıyorlar bazıalrı gg oldu hıle felan dıyor oburku hıle 500 mesaj o kadar da atamam hıle calısıyor demı ?1 saatte yüklenir dostum win 10 win 7 de artık sistem güncellemesi kalktı usb sürücüsune kadar güncelleme vermiyor dostum
Oyunlar icin en iyisi win 10
Directx 12 var çünkü
♥♥♥
Hile çalısıyor dostum daha geçen gün ardaşlarla klan basmaya gittikevet guncellemekte yarar var ama serıus sam hılesı cok calısmıyor dıyorlar bazıalrı gg oldu hıle felan dıyor oburku hıle 500 mesaj o kadar da atamam hıle calısıyor demı ?
yıllar once kucuk cocukken wolftü oynardım kafelerde hıle ıle o zaman cok kolaydı hıleHile çalısıyor dostum daha geçen gün ardaşlarla klan basmaya gittik
♥♥♥
Abi bende insert basıyorum menü gelmiyor bana bi el atarmısın.net programlarını güncelle
Host dosyanı değiştir
Anti virüsünü kapat
Win 10 mu kullanıyorsun
♥♥♥