20 Ağu 2016 #1 TestaMent T Seçkin Üye Katılım 27 Nis 2016 Mesajlar 461 Tepki puanı 3 Yaş 27 10 HİZMET YILI Arkadaşlar Wolfteama Giriyorum Girince Tam Catışıkkan Ckıyor Bilen Varsa Söleye Bilirmi Eskiden Böle Sorunu Yokdu
Arkadaşlar Wolfteama Giriyorum Girince Tam Catışıkkan Ckıyor Bilen Varsa Söleye Bilirmi Eskiden Böle Sorunu Yokdu
23 Ağu 2016 #2 samosamo58 S Üye Katılım 11 Ağu 2016 Mesajlar 3 Tepki puanı 0 9 HİZMET YILI Aynısı banada oluyor cevabını bilen varsa söyleyebilirmi Oyla 0 Olumsuz oyla
23 Ağu 2016 #3 Thyphon T Uzman Üye Katılım 17 Ağu 2016 Mesajlar 237 Tepki puanı 217 Ödüller 9 9 HİZMET YILI "Arkadaşlar sorunu çözdüm IMG klasöründeki cshell ile object dosyalarını silin oyuna sıkıntısız giriyor" Bir arkadaşımız bu şekilde çözmüş denedikten sonra işe yarayıp yaramadığını bildirirseniz sevinirim. Oyla 0 Olumsuz oyla
"Arkadaşlar sorunu çözdüm IMG klasöründeki cshell ile object dosyalarını silin oyuna sıkıntısız giriyor" Bir arkadaşımız bu şekilde çözmüş denedikten sonra işe yarayıp yaramadığını bildirirseniz sevinirim.