arkadaşlar yazılımcı olmak istiyom işi bilen varsa tüyolar falan versin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
selam

lütfen boş yorum yapmayın spam atarım

Son düzenleme:
Ultra Üye
Ödüller
9
Sosyal
7 HİZMET YILI
Reiz yazılımca deyince aklına hacker gibi insanlar gelmesin onlar sadece karmaşık kodlar ile uygulamaların açıklarından yararlanıp yazılımların fark etmeyeceği şekilde hile yazıyorlar ayrıca bu bir hevesle başlanacak bir iş değil buradaki kimse 1-2 günde aldığı eğitim ile buraya gelmedi kimisi bunu iş olarak yapıyor kimisi buna yıllarını vermiş hobi olarak yapıyor senin yaşında tahmin ettiğim gibi küçüktür bir hevesle başlayacağın bu iş kolay değil istediğin oyunda hile yok diye yazılımcı olacaksan hiç olma zaten eğer gerçekten yazılımcı olmak istiyorsan üniversitende yazılım üstüne okuyabilirsin

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
reis valla bırakmaya çalışıyorum yazılım öğrenmeyi ama hep beni başına çekiyo valla bu bir heves değil bir hobidende öte bişey bağımlılık hatta zaten bilgisayar tamiriyle uğraşıyorum yaşımda 16 inşallah üni tutturursam gidecem ama dediğim gibi bağımlısı gibi bişeyim

Ultra Üye
Ödüller
9
Sosyal
7 HİZMET YILI
reiz kod yazmak elbet güzel olabilir ama doğru kararı ver bir zevk için gideceğin üniversiteden hayatını mahvetme tanıdıkların varsa onlara sor

Who you gonna call
Emektar Üye
Ödüller
13
5 HİZMET YILI
C+ dan baslayip internetten egitici videolar seti alabilirsin uygun fiyata satiliyor

Üye
5 HİZMET YILI
dostum yazılımcı olmak okadar kolay değil ama imkansızda değil videolar izleye izleye öğrenebilirsin

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Dostum en başta visual studio programı ile giriş seviyesinde c++ program yazmayı öğrenmek gerekli
Basitçe kare,daire ve simge çıkartan c++ hazır kodların üzerinde biraz çalışarak pratik yapmak gerekli

M E M O R Y H A C K E R S
Onaylı Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
Check HiTech tutorial bro in youtube to many so it will help you

BOT

hellö
Ultra Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
udemy sitesini araştırmanı öneririm orada ücretli ücretsiz kursları oluyor ve ben oradaj öğrendim diyebilirim doğru yoldasın pes etme

Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Kanka youtubede öğreten kanallar var onlardan anlarmısın bilmem,google bazı sitelerden ücret karşılığı paket satın alımı yaparak paket içeriğinde bulunanları öğrenebilirsin,sorunuda sorabiliyorsun paket sahibine biraz araştırman lazım

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
knk ben bilmiyorumda benim bi ark var o konularda baya iyi seni ona yönlendirebilirim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...