Onaylı Üye
teşekkürler ama bana bu sayfadaki kral yazılımcılar lazım adamlar her oyunun hilesini yapıyoyoutube üzerinde pek çok öğretici kanallar var onları inceleyebilirsin
reis valla bırakmaya çalışıyorum yazılım öğrenmeyi ama hep beni başına çekiyo valla bu bir heves değil bir hobidende öte bişey bağımlılık hatta zaten bilgisayar tamiriyle uğraşıyorum yaşımda 16 inşallah üni tutturursam gidecem ama dediğim gibi bağımlısı gibi bişeyimReiz yazılımca deyince aklına hacker gibi insanlar gelmesin onlar sadece karmaşık kodlar ile uygulamaların açıklarından yararlanıp yazılımların fark etmeyeceği şekilde hile yazıyorlar ayrıca bu bir hevesle başlanacak bir iş değil buradaki kimse 1-2 günde aldığı eğitim ile buraya gelmedi kimisi bunu iş olarak yapıyor kimisi buna yıllarını vermiş hobi olarak yapıyor senin yaşında tahmin ettiğim gibi küçüktür bir hevesle başlayacağın bu iş kolay değil istediğin oyunda hile yok diye yazılımcı olacaksan hiç olma zaten eğer gerçekten yazılımcı olmak istiyorsan üniversitende yazılım üstüne okuyabilirsin
reiz kod yazmak elbet güzel olabilir ama doğru kararı ver bir zevk için gideceğin üniversiteden hayatını mahvetme tanıdıkların varsa onlara sorreis valla bırakmaya çalışıyorum yazılım öğrenmeyi ama hep beni başına çekiyo valla bu bir heves değil bir hobidende öte bişey bağımlılık hatta zaten bilgisayar tamiriyle uğraşıyorum yaşımda 16 inşallah üni tutturursam gidecem ama dediğim gibi bağımlısı gibi bişeyim
c+ hmm normalde hep html css diyolar youtubedeC+ dan baslayip internetten egitici videolar seti alabilirsin uygun fiyata satiliyor
dunu önerenlerde oldu bakacam onaDostum en başta visual studio programı ile giriş seviyesinde c++ program yazmayı öğrenmek gerekli
Basitçe kare,daire ve simge çıkartan c++ hazır kodların üzerinde biraz çalışarak pratik yapmak gerekli
udemy araştırdım baktım ücretsiz derslerde var çok sağol adamsınudemy sitesini araştırmanı öneririm orada ücretli ücretsiz kursları oluyor ve ben oradaj öğrendim diyebilirim doğru yoldasın pes etme
rica ederim dediğim gibi pes etme ne kadar zor gözükse de iğne iplik gibi gerisi geliyor başarılarudemy araştırdım baktım ücretsiz derslerde var çok sağol adamsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?