Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Dertlerim var arkadaşlar intihara gitmeyi düşündürten...
agam o zaman meslek lisesi olarak okumadın tamam o zaman makine mühendiliği istiyorum askerinin havacılığına giriş yapabilirsin deye bilirsin havacılık ddeğimde hem fabrikalarda çalışmışsın ağır iş yüküne sahipsin demekti uçak gövde motor teknisyenliğine yada avionic teknisyenliğine başvura bilirsin senin için askeri düşüncen bu ise devamını benim değim ile devam etirebilirsin dostum umarım iyi yerlere gelir ve bu yerde seni görüp ders alırız
ölüm bir çözüm değil dostum emin ol intihar etsen bile öldükten sonra ben niye bunlara şunu şunu yapmadım diye kendi kendini yersin çok ciddiyim düzgün bir kafayla düşün ve sakin kalmaya çalış
çaresizlik berbat bişey çok iyi bilirim ama bende bir ton sıkıntıyı kendi başıma atlattım sana önerim dayan kendini farklı işlere ver ben 1 ay fırında 2 ay benzin istasyonunda pompacı olarak yeri geldi vale de çalıştım inan sana da tavsiyem bu zamanla zaten anlıyorsun bazı şeyleri ardından her zezon otellere gittim çalışmaya
kanka hiç intiharı falan düşünme çünkü hem bu hayatını hem de öbür hayatını yakmış olursun eğer inançlı biriysen. Ben 20 yaşındayım şu an bilgisayar programcılığı okuyorum. Eğer üni okumasaydım sana vereceğim tavsiyeyi yapardım. Tavsiyem şu, sanayiye girip iş öğrenirdim ve birkaç yıl dişimi sıkardım. İyice para biriktirip sonra almanyaya gidip orada devam ederdim ve düzen oluştururdum. Hangi şehirde yaşadığını bilmiyorum eğer sanayisi gelişmiş bir yerde yaşıyorsan bunu yapabilirsin
pesmi ediceksin ? yenikmi düşüceksin yoksa intihar etmek kolay yol hep kolay yolu seçmemelisin genemi başarısız olacaksın yoksa hayalinemi kavuşucaksın.
ben 16 yaşındayım 17 ye gireceğim beni babam küçük yaşta terk etti zor zamanlar yaşadım annem ile , ben 8 yaşımda anneme kendimi öldürürsem ne kadar üzülürsün diye sormuş biriyim herkesin kötü dönemleri hayatları olabilir ama intihar bir seçenek değil kolaya kaçmak olduğunu düşünüyorum onun dışında askerliği yaptığından ötürü benden büyüksündür ama ben intiharın kolaya kaçmak olduğunu düşünüyorum umarım öyle bir şey yapmazsın bende okulu bitirince asker olmak istiyorum en azından vatana bir katkım dokunsun