Arkadaşlarınızdan yediğiniz en büyük darbe nedir?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ultra Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
Şu arkadaşım, asla böyle yapacağını tahmin etmezdim dediğiniz bir olay yaşadınız mı dostlar?

Moderatörün son düzenlenenleri:
Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Klasiktir hocam bu bir kız için satacağını bilmezdim öyle de oldu çok zaman geçti üstünden pek umursamıyorum artık

Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Yediğim en büyük darbe arkadaşımın sevgilisini ayarttım sanıyordum kız futbol takımı kurmuş :D

『S』『A』『I』『N』『T』
Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Lisedeyken voleybol turnuvasında rakip takımda ki kız ile sesli bir atışmamız olmuştu. Olay büyüdü falan şiddete döndü fakat kız ile değil onların sınıfında bir çocuk ile... Hep beraber takıldığım arkadaşım, kardeşim dediğim çocuk bu olaydan sonra daha yanıma falan gelmedi. Kavga ettiğim kızın yanına falan gitmeye başladı. Am düşgünü bir piçmiş meğersem

Ultra Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
Lisedeyken voleybol turnuvasında rakip takımda ki kız ile sesli bir atışmamız olmuştu. Olay büyüdü falan şiddete döndü fakat kız ile değil onların sınıfında bir çocuk ile... Hep beraber takıldığım arkadaşım, kardeşim dediğim çocuk bu olaydan sonra daha yanıma falan gelmedi. Kavga ettiğim kızın yanına falan gitmeye başladı. Am düşgünü bir piçmiş meğersem
ah be hocam bu olayın farklı bir versiyonunu bende yaşamıştım en azından erkenden görmüş olduk hainliğini

『S』『A』『I』『N』『T』
Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
ah be hocam bu olayın farklı bir versiyonunu bende yaşamıştım en azından erkenden görmüş olduk hainliğini
Aynen öyle... Bu olaydan sonra daha arkadaşım olmadı ne de kimseye güvenebildim. Hala tek başıma gezer dolaşırım. İşlerimi hep tek başıma hallederim ve pişman değilim

bir ucaktik dustuk bir gemiydik battik
Efsane Üye
Ödüller
10
6 HİZMET YILI
ben yemedim ama yedirdim, başka arkadaşın gazına gelip hesabını çaldım

Ultra Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
Aynen öyle... Bu olaydan sonra daha arkadaşım olmadı ne de kimseye güvenebildim. Hala tek başıma gezer dolaşırım. İşlerimi hep tek başıma hallederim ve pişman değilim
bende 8. sınıftan sonra aynı şekil yalnız takılıyorum konuştuklarımsa sadece ders için

Fikirlere kurşun işlemez
Ultra Üye
Ödüller
9
6 HİZMET YILI
Genelde abuk sabuk şeylere satarlar beni, çok önemli yediğim bir darbe yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...