böyle şeylerin olmaması normal değil zaten günümüzdeKlasiktir hocam bu bir kız için satacağını bilmezdim öyle de oldu çok zaman geçti üstünden pek umursamıyorum artık
xd hocam iyiki takıma dahil olmamışsınızYediğim en büyük darbe arkadaşımın sevgilisini ayarttım sanıyordum kız futbol takımı kurmuş![]()
ah be hocam bu olayın farklı bir versiyonunu bende yaşamıştım en azından erkenden görmüş olduk hainliğiniLisedeyken voleybol turnuvasında rakip takımda ki kız ile sesli bir atışmamız olmuştu. Olay büyüdü falan şiddete döndü fakat kız ile değil onların sınıfında bir çocuk ile... Hep beraber takıldığım arkadaşım, kardeşim dediğim çocuk bu olaydan sonra daha yanıma falan gelmedi. Kavga ettiğim kızın yanına falan gitmeye başladı. Am düşgünü bir piçmiş meğersem
sıgmazŞu arkadaşım, asla böyle yapacağını tahmin etmezdim dediğiniz bir olay yaşadınız mı dostlar?
olsun hocam kısaca anlatsanızda anlarız
Aynen öyle... Bu olaydan sonra daha arkadaşım olmadı ne de kimseye güvenebildim. Hala tek başıma gezer dolaşırım. İşlerimi hep tek başıma hallederim ve pişman değilimah be hocam bu olayın farklı bir versiyonunu bende yaşamıştım en azından erkenden görmüş olduk hainliğini
bende 8. sınıftan sonra aynı şekil yalnız takılıyorum konuştuklarımsa sadece ders içinAynen öyle... Bu olaydan sonra daha arkadaşım olmadı ne de kimseye güvenebildim. Hala tek başıma gezer dolaşırım. İşlerimi hep tek başıma hallederim ve pişman değilim
Ayıp dimi hocam .dben yemedim ama yedirdim, başka arkadaşın gazına gelip hesabını çaldım
hocam helal olsun açıkgöz olduğunuz anlaşılıyorben yemedim ama yedirdim, başka arkadaşın gazına gelip hesabını çaldım
hangimiz yapmadıkki hocam. ortaokul zamanlarında çok yapardımGenelde abuk sabuk şeylere satarlar beni, çok önemli yediğim bir darbe yok.
Doğru söylüyorsun, biraz düşününce, hepimiz yaptık .dhangimiz yapmadıkki hocam. ortaokul zamanlarında çok yapardım
tabiki arkadaşlığın tadı tuzu bunlarDoğru söylüyorsun, biraz düşününce, hepimiz yaptık .d
ya denemelik bi dosya atmıştım anlarsın işte hesap öyle vardı bende ama bir şey yapmadım video uğruna sunucuyu patlattımAyıp dimi hocam .d