Arkadaşlık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Hayatım boyunca sadece bir arkadaşım oldu. (Ben öyle sanıyordum.) Onunla birlikte hem reel hemde sanalda oyunlar oynar konuşur takılırdık. Arkadaşlığımız yaklaşık 1-2 yıl sürdü. Son 7 aydır başka arkadaşlarıyla takılıyor konuşuyor oyun oynuyordu. Sağlam bir bilgisayarım olmadığı için ona katılamıyordum tabi bu beni üzüyordu. Arada sırada hal hatırını sorar, sabahları günaydın yazardım. Ama o bana hiç mesaj yazmadı günaydın demedi hal hatır sormadı üzülüyordum ya anlayın işte. Sonra bir gün yazmamaya karar verdim madem o yazmıyor ben niçin yazıyım dedim. Öğlen bana bir mesaj attı "Neden yazmadın lan **" diye. Bende ona yazsamda cevap vermiyorsun deyince hakaretler etmeye başladı. Sizce bu çocukla arkadaşlığımı kesmelimiyim?

Herkesin menfaatince kankisin bu hayatta.
Süper Üye
8 HİZMET YILI
Akıl var mantık var seni takmayını sen ne takıcan salla gitsin işi düşen arkadaslarin olanları sil gitsin bu kadar

Atom ve ben bu kadar parçalanmayı hak etmedik
Banlı Üye
9 HİZMET YILI
Direk kes benzeri benim de başıma geldi.Dile kolay tam 8 yıl süren arkadaşlığimızı basit bir oyunda bitirdi.
Böylelerinin peşinden koşmayacaksın arkasından da üzülme bırak o üzülsün bakalım bir daha kendisiyle bu kadar ilgilenen birini bulabilecek mi

Uzman Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Direk kes benzeri benim de başıma geldi.Dile kolay tam 8 yıl süren arkadaşlığimızı basit bir oyunda bitirdi.
Böylelerinin peşinden koşmayacaksın arkasından da üzülme bırak o üzülsün bakalım bir daha kendisiyle bu kadar ilgilenen birini bulabilecek mi
Haklısın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...