- Konuyu başlatan
-
knk mailde modemimin vdsl olması gerekiyor diyor 35 msblik keçmen içinArkdaşaların da dediklerine bir bak ve modemin vdsl kanka sen önce adsl bi modem bulman lazım 35 mb net almak istiyorsan
knk benim sanas sordum sadec e sı lütfen cevapla ben 35 mbslik pakete geçtim diyelim onda 1000 dk hakkım olcakmı eğer yoksa fazla para odiccemi her telefonla konuşduğumda telefon ev telefonuTelefon parası değil 16 mpbs hız alıyorsun diyelim 35 mpbs de altyapının destekledigi hız olsun 10 tl daha vererek alınabilecek en üst limit hızı tanımlıyolar
Benim bildiğim bu sekilde
paket yüseltirse böyle olur ama bu sanırım ikinci paketi farklı hızı tekrar alıyor hem 16 lık hem 32 lik almaya çalışıyor ben mi öyle anladımTelefon parası değil 16 mpbs hız alıyorsun diyelim 35 mpbs de altyapının destekledigi hız olsun 10 tl daha vererek alınabilecek en üst limit hızı tanımlıyolar
Benim bildiğim bu sekilde
öyle ama interneti gerçekten cok hızlı TT a göre bence.. 16 mpbs hız var ama gelen 5-6 TT bu yüzden kötübenden size tavsiye TÜRKNET ALMAYIN ALDIRMAYIN 1 ay oldu halen kargo gelicek adamlar bağlıycak felan iptal ettirdik türktelekoma geri döndük 1 günde hallettiler
işte hacım diyorum ya bi görüş bana göre ekstra verıyosun paraknk benim sanas sordum sadec e sı lütfen cevapla ben 35 mbslik pakete geçtim diyelim onda 1000 dk hakkım olcakmı eğer yoksa fazla para odiccemi her telefonla konuşduğumda telefon ev telefonu
35 mbps alıyorsan telefon tarifesini her hızda turknet verir fazla bir odeme yapmazsın kafana takılıyorsa altyapı sorgula alabilecegın en yüksek hız orda yazarknk benim sanas sordum sadec e sı lütfen cevapla ben 35 mbslik pakete geçtim diyelim onda 1000 dk hakkım olcakmı eğer yoksa fazla para odiccemi her telefonla konuşduğumda telefon ev telefonu
knk ben hız ile ilgili sormadım sadece 35 mbslik pakete telefon hakkım varmı 1000 dk eğer yoksa ek ucret odermiyim onu sordum lütfen cevapla sana güveniyorum35 mbps alıyorsan telefon tarifesini her hızda turknet verir fazla bir odeme yapmazsın kafana takılıyorsa altyapı sorgula alabilecegın en yüksek hız orda yazar
35 de alsan 100 de alsan 1000 dk telefon hakkın olur dostumknk ben hız ile ilgili sormadım sadece 35 mbslik pakete telefon hakkım varmı 1000 dk eğer yoksa ek ucret odermiyim onu sordum lütfen cevapla sana güveniyorum
allah ne muradın varsa versin35 de alsan 100 de alsan 1000 dk telefon hakkın olur dostum
35 de alsan 100 de alsan 1000 dk telefon hakkın olur dostum
Telefona hiçbir fark ödemezsin dostum sadece altyapının aldığı max hızı 10 tl fark ile alırsın 75 tl ödüyorsan 85 tl ödersinallah ne muradın varsa versin
Dostum modemin marka ve modelini internetten bak zaten modemin isminde vdsl yazıyorsa arkana bakmaallah ne muradın varsa versin
Post automatically merged:
Ekli dosyayı görüntüle 41191
knk bide bu modemde vdsl varmıdır acaba benim modemim bu da tüknet bana şey dedi 35 mbslik gçemek istiyorsan vdsl olman gerek dedi bunda varmıdır acaba
kmk modemim vdsl 2 yazıor yani 35 mbslik pakete geçebilirmiyimTelefona hiçbir fark ödemezsin dostum sadece altyapının aldığı max hızı 10 tl fark ile alırsın 75 tl ödüyorsan 85 tl ödersin
Post automatically merged:
Dostum modemin marka ve modelini internetten bak zaten modemin isminde vdsl yazıyorsa arka bakma
Vdsl ve vdsl2 olarak ayrılır vdsl ile normal fiber alırsın
Vdsl2 ile ultra fiber alırsın vdsl2 ultra olduğü icin 75 mpbs üzerine kadar destekler
Modemin özeliklerini yam olarak bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?