arkdaşlar merhaba turknetle ilgili bi sdorum olcak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
6
Sosyal
7 HİZMET YILI
benden size tavsiye TÜRKNET ALMAYIN ALDIRMAYIN 1 ay oldu halen kargo gelicek adamlar bağlıycak felan iptal ettirdik türktelekoma geri döndük 1 günde hallettiler

Süper Üye
Ödüller
6
Sosyal
7 HİZMET YILI
Telefon parası değil 16 mpbs hız alıyorsun diyelim 35 mpbs de altyapının destekledigi hız olsun 10 tl daha vererek alınabilecek en üst limit hızı tanımlıyolar

Benim bildiğim bu sekilde
knk benim sanas sordum sadec e sı lütfen cevapla ben 35 mbslik pakete geçtim diyelim onda 1000 dk hakkım olcakmı eğer yoksa fazla para odiccemi her telefonla konuşduğumda telefon ev telefonu

Üye
6 HİZMET YILI
Telefon parası değil 16 mpbs hız alıyorsun diyelim 35 mpbs de altyapının destekledigi hız olsun 10 tl daha vererek alınabilecek en üst limit hızı tanımlıyolar

Benim bildiğim bu sekilde
paket yüseltirse böyle olur ama bu sanırım ikinci paketi farklı hızı tekrar alıyor hem 16 lık hem 32 lik almaya çalışıyor ben mi öyle anladım

Üye
6 HİZMET YILI
benden size tavsiye TÜRKNET ALMAYIN ALDIRMAYIN 1 ay oldu halen kargo gelicek adamlar bağlıycak felan iptal ettirdik türktelekoma geri döndük 1 günde hallettiler
öyle ama interneti gerçekten cok hızlı TT a göre bence.. 16 mpbs hız var ama gelen 5-6 TT bu yüzden kötü
Post automatically merged:

knk benim sanas sordum sadec e sı lütfen cevapla ben 35 mbslik pakete geçtim diyelim onda 1000 dk hakkım olcakmı eğer yoksa fazla para odiccemi her telefonla konuşduğumda telefon ev telefonu
işte hacım diyorum ya bi görüş bana göre ekstra verıyosun para

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
35 mbps alıyorsan telefon tarifesini her hızda turknet verir fazla bir odeme yapmazsın kafana takılıyorsa altyapı sorgula alabilecegın en yüksek hız orda yazar

Devil
Seçkin Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
turknet en iyisi kanka bana göre ping 16 da kalıyor her oyunda gördüklerim bu bneim türknetten

Üye
6 HİZMET YILI
turknette fiyatlar değişmiyor ister 35 ister 100 farketmiyor

Üye
7 HİZMET YILI
Türknet sabit fiyat uyguluyor. Altyapın hangi hızı desteklerse max o hızdan faydalanırsın

Süper Üye
Ödüller
6
Sosyal
7 HİZMET YILI
35 mbps alıyorsan telefon tarifesini her hızda turknet verir fazla bir odeme yapmazsın kafana takılıyorsa altyapı sorgula alabilecegın en yüksek hız orda yazar
knk ben hız ile ilgili sormadım sadece 35 mbslik pakete telefon hakkım varmı 1000 dk eğer yoksa ek ucret odermiyim onu sordum lütfen cevapla sana güveniyorum

Süper Üye
Ödüller
6
Sosyal
7 HİZMET YILI
35 de alsan 100 de alsan 1000 dk telefon hakkın olur dostum
allah ne muradın varsa versin

35 de alsan 100 de alsan 1000 dk telefon hakkın olur dostum
Screenshot_1.png

knk bide bu modemde vdsl varmıdır acaba benim modemim bu da tüknet bana şey dedi 35 mbslik gçemek istiyorsan vdsl olman gerek dedi bunda varmıdır acaba

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Telefona hiçbir fark ödemezsin dostum sadece altyapının aldığı max hızı 10 tl fark ile alırsın 75 tl ödüyorsan 85 tl ödersin

Ekli dosyayı görüntüle 41191

knk bide bu modemde vdsl varmıdır acaba benim modemim bu da tüknet bana şey dedi 35 mbslik gçemek istiyorsan vdsl olman gerek dedi bunda varmıdır acaba
Dostum modemin marka ve modelini internetten bak zaten modemin isminde vdsl yazıyorsa arkana bakma

Vdsl ve vdsl2 olarak ayrılır vdsl ile normal fiber alırsın
Vdsl2 ile ultra fiber alırsın vdsl2 ultra olduğü icin 75 mpbs üzerine kadar destekler

Modemin özeliklerini yam olarak bak

Son düzenleme:
Süper Üye
Ödüller
6
Sosyal
7 HİZMET YILI
Telefona hiçbir fark ödemezsin dostum sadece altyapının aldığı max hızı 10 tl fark ile alırsın 75 tl ödüyorsan 85 tl ödersin

Dostum modemin marka ve modelini internetten bak zaten modemin isminde vdsl yazıyorsa arka bakma

Vdsl ve vdsl2 olarak ayrılır vdsl ile normal fiber alırsın
Vdsl2 ile ultra fiber alırsın vdsl2 ultra olduğü icin 75 mpbs üzerine kadar destekler

Modemin özeliklerini yam olarak bak
kmk modemim vdsl 2 yazıor yani 35 mbslik pakete geçebilirmiyim

Üye
7 HİZMET YILI
kanka farkeden bir şey yok desteklerse daha çok alabiliyorsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...