bunu dillendirmeyi pek sevmiyorum ama ayıptır söylemesi 4katlı binamız var istanbul da (kiralara zam mı insafsızlar gibi yapmadım ortalama 1100~1400tl) 3kişi geçinmek te zorlanıyorum faturaları 2 fatura yapıp eskisini ödediğim çok sıklaştı bu sıralar...gıda sektöründe çalışıyorum, gelir yüzeyi oldukça yüksek bir caddede fakat orada bile insanlar şaşkınlık içinde
daha dün yine süt ve süt ürünlerine %30 gibi bir zam yapıldı, 3-4 ayda 3 kez zam geldi. kdv indirimi falan hikaye zaten fiyatlar tavan yapmaya devam ediyor. bize her gün 1 nisan.bunu dillendirmeyi pek sevmiyorum ama ayıptır söylemesi 4katlı binamız var istanbul da (kiralara zam mı insafsızlar gibi yapmadım ortalama 1100~1400tl) 3kişi geçinmek te zorlanıyorum faturaları 2 fatura yapıp eskisini ödediğim çok sıklaştı bu sıralar...
Bunu bizim ünideki sınıfta zamanında bir hoca yaptı millet haber vermeden ne alaka diyerek sınıfı terketmeye kalkmıştı . herkes gerginDostum bu tür şakaların en azından her gün aynı işi yapıp yaşamaktan bıkan insanlar için hayatlarında bir nebze olsun mutlu olmaları konusuna büyük bir fırsat olabileceğine inanıyorum.
Daha bugün bizim hoca quiz yapıyorum diye girdi telefonları falan aldı sonrada 1 nisan dedi
şaka gibisin maşşallah1 nisanda doğmam peki yok mu
nsanlar şu ara geçim derdinde adam akşam eve ne götürsem diye bakıyo şakamı yapacak hal mi kalmışöyle bir barut fıçısı haline geldik ki hepimiz, artık insanlar doğru düzgün 1 nisan şakası bile yapmıyor, yapmaya çekiniyor daha doğrusu. yapanı her an silkebilirler diye 1 nisan kavramını bile ortadan kaldırdık.
iyi oldu gerçi, sulu sulu saçmasapan şakalar yapılıyordu, andy'nin nesi var düzeyinde bile değildi çoğu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?