artık 1 nisan şakası yapılmaması

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
gıda sektöründe çalışıyorum, gelir yüzeyi oldukça yüksek bir caddede fakat orada bile insanlar şaşkınlık içinde
bunu dillendirmeyi pek sevmiyorum ama ayıptır söylemesi 4katlı binamız var istanbul da (kiralara zam mı insafsızlar gibi yapmadım ortalama 1100~1400tl) 3kişi geçinmek te zorlanıyorum faturaları 2 fatura yapıp eskisini ödediğim çok sıklaştı bu sıralar...

Seçkin Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
bunu dillendirmeyi pek sevmiyorum ama ayıptır söylemesi 4katlı binamız var istanbul da (kiralara zam mı insafsızlar gibi yapmadım ortalama 1100~1400tl) 3kişi geçinmek te zorlanıyorum faturaları 2 fatura yapıp eskisini ödediğim çok sıklaştı bu sıralar...
daha dün yine süt ve süt ürünlerine %30 gibi bir zam yapıldı, 3-4 ayda 3 kez zam geldi. kdv indirimi falan hikaye zaten fiyatlar tavan yapmaya devam ediyor. bize her gün 1 nisan.

Onaylı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
hergün 1 nisan ve hepsi çok başarılı yapılan şakaların :)))

Onaylı Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
aklıma geldide önceki 1 nisanda sevgilim beni çok korkutmuştu şimdiki 1 nisanda o yok korkutanda yok :/

Uzman Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
1 Nisan şakasını geç Bayramlar bile yok artık şeker bayramında kaç çocuk görüyorsun dışarıda eskisi gibi ? zaman geçtikçe gün geçtikçe her şey yavaş yavaş eski tadını yitiriyor sadece özel günler değil her şey

Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
insanların eski neşesi kalmadı kanka artık eski biz degılız yanı günlerı artık yasayıp gıdıyoruz

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
1 Nisan şakası yapanı silkerler bu devirde doğrudur . insanlar dolmuş çünkü dokunsan ağlayacak. Tadı tuzu kalmamış kimsenin . inşallah iyiye doğru bir ivme yakalarız toplumca

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Bence süper olay umarım en yakın zamanda seneye görüşürüz şakası da kaldırılır

Banlı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Dostum bu tür şakaların en azından her gün aynı işi yapıp yaşamaktan bıkan insanlar için hayatlarında bir nebze olsun mutlu olmaları konusuna büyük bir fırsat olabileceğine inanıyorum.
Daha bugün bizim hoca quiz yapıyorum diye girdi telefonları falan aldı sonrada 1 nisan dedi :)
Bunu bizim ünideki sınıfta zamanında bir hoca yaptı millet haber vermeden ne alaka diyerek sınıfı terketmeye kalkmıştı . herkes gergin
Post automatically merged:

1 nisanda doğmam peki yok mu
şaka gibisin maşşallah

Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
Tamamen yapılacak kişi ve yapılanla şakayla alakalı bir durum küçük zararsız iki tarafı da eğlendirecek bir şakanın kimseye zararı yokken kalkıp karşı tarafı kötü hissettirecek , rezil duruma düşürecek şakalar yapan insanlar 1 nisanı kabusa çevirebiliyorlar

Üye
4 HİZMET YILI
eskisi kadar zevk vermiyor 1 nisan şakaları. çocukluğumuzdaki zevk yok :(

Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
şaka yapmayı bırak konuşamıyorsun herkes barut gibi e tabi normal ekonomi kötü olursa kötülükler artar yüzler düşer.

Süper Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
hocam harbiden bir önceki 1 nisanda yine küçük şakalar vs yapılıyordu şimdi kimsenin umurunda değil nereye gittiğimiz belli değil.

Süper Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
i
öyle bir barut fıçısı haline geldik ki hepimiz, artık insanlar doğru düzgün 1 nisan şakası bile yapmıyor, yapmaya çekiniyor daha doğrusu. yapanı her an silkebilirler diye 1 nisan kavramını bile ortadan kaldırdık.
iyi oldu gerçi, sulu sulu saçmasapan şakalar yapılıyordu, andy'nin nesi var düzeyinde bile değildi çoğu.
nsanlar şu ara geçim derdinde adam akşam eve ne götürsem diye bakıyo şakamı yapacak hal mi kalmış

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...