Artık hiçbir şeyden zevk almıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Bende 1+0 da kalıyorum tek yaşamak iyi aslında mental olarak güçlü oluyorsun benden sana tavsiye yemek yap :) yada Temizlik kafan dağılır ben sıkıldığımda hep yemek yapıyorum :)

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
o kadar doğruki bende hiç bir şeyden zevk almıyorum sadece bilgisayar başındayım. :(

Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Önce psikiyatri sonra doktor tavsiye ederse psikologa yönlendirir ya da antidepresan tedavisine başlar. Ben cok faydasını gördüm çoğu insanı da uçurumdan döndürüyor.

Seçkin Üye
4 HİZMET YILI
Selamun aleyküm arkadaşlar. Nasılsınız hayatınız nasıl gidiyor. Benim artık gitmiyor, hiçbir şey yolunda gitmiyor. Hiçbir şeyden zevk almıyorum artık. hayatı döngüde yaşamaktan sıkıldım, bıktım, usandım. Maddi olarak hiç bir sıkıntım yok, çok güzel bir ilişkim var, ailem, arkadaşlarım, dostlarım her şey çok güzel ama her şey yolunda gitmiyormuş gibi geliyor. Karabükte üni okuyorum 1+1 eve çıktım tek kalıyorum. Akşam olunca evi karanlık ve sessizlik sardığı zaman her şeyi enine sonuna düşünmeye başlıyorum. Bir türlü çıkış kapısı bulamıyorum sanırım bunalıma girdim. Tek bende değil çevremden de dostlarım aynı bu duruma girdiler ortada hiçbir şey yokken. Aranızda bu durumu yaşıyanlar varsa gelin dertleşelim. Küçükten şuraya bir müzik bırakayım "
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
"
aga öyle deme bu dünyaya bir kere geliyoruz hiö bir sey takma kafana :) takılmaz 3 günlük dünya nasıl olsa

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
dostum üniversitendeki topluluklara katılmanı tavsiye ediyorum. örneğin tiyatro topluluğu, yeni arkadaşlıklar iyi gelecektir.

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Rust gel ev yapak zevk alırsın :)

Gökyüzü sadece uçmaktan korkanların sınırıdır
Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Hayat arkadaşı lazım evlenmek güzel şey aslında bunuda düşünüyorum evlenme çağımız geldide geçiyor diye mi bu sıkıntılar çünki evli olsan evin olur eşin olur belki çocugun olur bunlar için hayatını ilerletmek zorundasın bir amaç olur
Dostum böyle bir ülkede evlenmek çocuk yapmak ne bileyim çok riskli bir iş
Post automatically merged:

Rust gel ev yapak zevk alırsın :)
Rust çok sarıyor beni ama makrolardan bıktım usandım. e ev yapmak da bir yere kadar :D

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
try to get busy doing anything you like
get yourself tired of doing many things everyday so when you go to sleep you can't even think about it and sleep directly
try doing anything new and don't be afraid of it
hope you feel better soon

Bal porsuğu
Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Hocam umarım okursun yaklaşık 5 ay önce 110 bin tl borça girdim Ödeye bilirmiyim ya ödiyemezsem intihar edicem şu bu Hocam vallahi bu hayat boş yaşa borçlan mal sahibi ol hiç bir şeyden korkma Hedeflerin olsun güzel araba güzel eş VEya ülke gezmek Her gün ayni şeyleri yaşamak seni bunalıma itiyor Bundan kurtulmak istiyorsan AŞIK OL.
Aşık olmak mı bir defa aşık oldum istediğim sevmek istediğim ilk kızdı ve birbirimizi sevdik 5 yıl sürdü ilişkimiz askerdeyken son 1 ayım kala terk edildim, sorun şu ki terk etmesinde hiç bir sebep yoktu, sevgi aşk herşey bitiyormuş sıkılmış öyle birşeyler zırvaladı

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Hayatın anlamı yok bunu anlamak da bu kadar anlamsız bulabiliyor sanat ile ilgilen

Süper Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
insan sevmedıgı işi parası için yapıyorsa gereksız dir o iş para için zevksız hayat suremem

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...