Üye
parası için yapılan bir iş biryerden sonra boka sararinsan sevmedıgı işi parası için yapıyorsa gereksız dir o iş para için zevksız hayat suremem
parası için yapılan bir iş biryerden sonra boka sararinsan sevmedıgı işi parası için yapıyorsa gereksız dir o iş para için zevksız hayat suremem
ayn oyleparası için yapılan bir iş biryerden sonra boka sarar
Türkiye şartlarında kaç kişi sevdiği işi yapıyordur bilemiyorum ama mecburiyetten dolayı herkes küfür ede ede başka işlerde çalışıyor bunun farkınayım ama, meslek neydi senin dostumparası için yapılan bir iş biryerden sonra boka sarar
Dostum bu şartlarda pek de olmuyor be. artık neredeyse, neredeyse bile değil her şey para oldu. eğlenmek gezmek yemek yemek ne bileyim artık nefes almak bile 1 tl. önceden mesela çok oyun oynardım çok güzel vakitler geçirirdim. şu an bunu yapamıyorum çünkü zaman geçtikçe bilgisayar dayanmıyor her yeni çıkan oyun aşırı fazla gereksim istiyor zevk alarak oynayamıyorum. yeni şeyler hep denemek istiyorum ama ne hikmetse sürekli buna engel olan bir şeyler çıkıyorHayatta artık hiçbir şeyden zevk almadığınızı düşünüyorsanız hiç yapmadığınız denemedıgınız farklı şeyler yapın iyi gelebilir
hiç sorma kardeşim. unilerin açılmasını çok istiyordum. keşke online bir şeklide gitseymiş. arkadaş ortamı olmasa gerçekten çekilmez çilehayat gidiyorda ders ders artık başım agrıdı be
istabul ünide okudum arkadaş ortamı sadece ilk sene için çok iyi oluyor sonra üniversiteyi bitirmenin derdie düşüyorsun buda seni iyice bualıma sokuyor en iyisi ilk baştan tek amacın üniyi bitirmek olsunDostum bu şartlarda pek de olmuyor be. artık neredeyse, neredeyse bile değil her şey para oldu. eğlenmek gezmek yemek yemek ne bileyim artık nefes almak bile 1 tl. önceden mesela çok oyun oynardım çok güzel vakitler geçirirdim. şu an bunu yapamıyorum çünkü zaman geçtikçe bilgisayar dayanmıyor her yeni çıkan oyun aşırı fazla gereksim istiyor zevk alarak oynayamıyorum. yeni şeyler hep denemek istiyorum ama ne hikmetse sürekli buna engel olan bir şeyler çıkıyor
Post automatically merged:
hiç sorma kardeşim. unilerin açılmasını çok istiyordum. keşke online bir şeklide gitseymiş. arkadaş ortamı olmasa gerçekten çekilmez çile
Ölüyoruz kardeş ruhumuz ölüyor sabahları yapıcak birşey yok diye yatakdan çıkasım gelmiyorhocam bende hic birseyden zevk almiuorum
aynen bende öyleyim broÖlüyoruz kardeş ruhumuz ölüyor sabahları yapıcak birşey yok diye yatakdan çıkasım gelmiyor
hayatı hep standartların altında yaşadıgımız içindir belki ben böyle yorumluyorumknka bendede aynı sorun var eskiden herşey zevkli geliyordu şmdi hiçbirşey tat zevk vermiyor sanırım piskolojik tamamen![]()
aga ülke batmış sen git gendini kurtar git yurdışınaSelamun aleyküm arkadaşlar. Nasılsınız hayatınız nasıl gidiyor. Benim artık gitmiyor, hiçbir şey yolunda gitmiyor. Hiçbir şeyden zevk almıyorum artık. hayatı döngüde yaşamaktan sıkıldım, bıktım, usandım. Maddi olarak hiç bir sıkıntım yok, çok güzel bir ilişkim var, ailem, arkadaşlarım, dostlarım her şey çok güzel ama her şey yolunda gitmiyormuş gibi geliyor. Karabükte üni okuyorum 1+1 eve çıktım tek kalıyorum. Akşam olunca evi karanlık ve sessizlik sardığı zaman her şeyi enine sonuna düşünmeye başlıyorum. Bir türlü çıkış kapısı bulamıyorum sanırım bunalıma girdim. Tek bende değil çevremden de dostlarım aynı bu duruma girdiler ortada hiçbir şey yokken. Aranızda bu durumu yaşıyanlar varsa gelin dertleşelim. Küçükten şuraya bir müzik bırakayım "Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap"
keşke üniversite yıllarıma geri dönebilsem diyorum her gün. kıymetini bil boş ver arada gelir öyleSelamun aleyküm arkadaşlar. Nasılsınız hayatınız nasıl gidiyor. Benim artık gitmiyor, hiçbir şey yolunda gitmiyor. Hiçbir şeyden zevk almıyorum artık. hayatı döngüde yaşamaktan sıkıldım, bıktım, usandım. Maddi olarak hiç bir sıkıntım yok, çok güzel bir ilişkim var, ailem, arkadaşlarım, dostlarım her şey çok güzel ama her şey yolunda gitmiyormuş gibi geliyor. Karabükte üni okuyorum 1+1 eve çıktım tek kalıyorum. Akşam olunca evi karanlık ve sessizlik sardığı zaman her şeyi enine sonuna düşünmeye başlıyorum. Bir türlü çıkış kapısı bulamıyorum sanırım bunalıma girdim. Tek bende değil çevremden de dostlarım aynı bu duruma girdiler ortada hiçbir şey yokken. Aranızda bu durumu yaşıyanlar varsa gelin dertleşelim. Küçükten şuraya bir müzik bırakayım "Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap"
herkes öyle değilmişgel kral rust oynayalım pubg oynayalım kan dökelim zevk alırsın kafanı dağıtırız