Artık hiçbir şeyden zevk almıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bal porsuğu
Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
parası için yapılan bir iş biryerden sonra boka sarar
Türkiye şartlarında kaç kişi sevdiği işi yapıyordur bilemiyorum ama mecburiyetten dolayı herkes küfür ede ede başka işlerde çalışıyor bunun farkınayım ama, meslek neydi senin dostum

HARD
Süper Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Hayatta artık hiçbir şeyden zevk almadığınızı düşünüyorsanız hiç yapmadığınız denemedıgınız farklı şeyler yapın iyi gelebilir

Gökyüzü sadece uçmaktan korkanların sınırıdır
Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Hayatta artık hiçbir şeyden zevk almadığınızı düşünüyorsanız hiç yapmadığınız denemedıgınız farklı şeyler yapın iyi gelebilir
Dostum bu şartlarda pek de olmuyor be. artık neredeyse, neredeyse bile değil her şey para oldu. eğlenmek gezmek yemek yemek ne bileyim artık nefes almak bile 1 tl. önceden mesela çok oyun oynardım çok güzel vakitler geçirirdim. şu an bunu yapamıyorum çünkü zaman geçtikçe bilgisayar dayanmıyor her yeni çıkan oyun aşırı fazla gereksim istiyor zevk alarak oynayamıyorum. yeni şeyler hep denemek istiyorum ama ne hikmetse sürekli buna engel olan bir şeyler çıkıyor :)
Post automatically merged:

hayat gidiyorda ders ders artık başım agrıdı be
hiç sorma kardeşim. unilerin açılmasını çok istiyordum. keşke online bir şeklide gitseymiş. arkadaş ortamı olmasa gerçekten çekilmez çile

Bal porsuğu
Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Dostum bu şartlarda pek de olmuyor be. artık neredeyse, neredeyse bile değil her şey para oldu. eğlenmek gezmek yemek yemek ne bileyim artık nefes almak bile 1 tl. önceden mesela çok oyun oynardım çok güzel vakitler geçirirdim. şu an bunu yapamıyorum çünkü zaman geçtikçe bilgisayar dayanmıyor her yeni çıkan oyun aşırı fazla gereksim istiyor zevk alarak oynayamıyorum. yeni şeyler hep denemek istiyorum ama ne hikmetse sürekli buna engel olan bir şeyler çıkıyor :)
Post automatically merged:

hiç sorma kardeşim. unilerin açılmasını çok istiyordum. keşke online bir şeklide gitseymiş. arkadaş ortamı olmasa gerçekten çekilmez çile
istabul ünide okudum arkadaş ortamı sadece ilk sene için çok iyi oluyor sonra üniversiteyi bitirmenin derdie düşüyorsun buda seni iyice bualıma sokuyor en iyisi ilk baştan tek amacın üniyi bitirmek olsun

Uzman Üye
4 HİZMET YILI
Her şey üstüne gelip seni dayanamayacağın bir noktaya getirdiğinde, sakın vazgeçme! İşte orası kaderinin değişeceği noktadır!

Üye
4 HİZMET YILI
Şuan ben de öyleyim. Ne zaman düşünmeye başlasam kendi kendime mental olarak zarar veriyorum. Tez zamanda geçmesi dileği ile...

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
rust oynuyalım zevk alırsın :DD

Süper Üye
Ödüller
9
Sosyal
9 HİZMET YILI
knka bendede aynı sorun var eskiden herşey zevkli geliyordu şmdi hiçbirşey tat zevk vermiyor sanırım piskolojik tamamen :(

波マリファナ
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
hocam önceki konuya da yazdım hiçbir şey bana da zevk vermiyor inanın cidden çok üzücü

Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
Selamun aleyküm arkadaşlar. Nasılsınız hayatınız nasıl gidiyor. Benim artık gitmiyor, hiçbir şey yolunda gitmiyor. Hiçbir şeyden zevk almıyorum artık. hayatı döngüde yaşamaktan sıkıldım, bıktım, usandım. Maddi olarak hiç bir sıkıntım yok, çok güzel bir ilişkim var, ailem, arkadaşlarım, dostlarım her şey çok güzel ama her şey yolunda gitmiyormuş gibi geliyor. Karabükte üni okuyorum 1+1 eve çıktım tek kalıyorum. Akşam olunca evi karanlık ve sessizlik sardığı zaman her şeyi enine sonuna düşünmeye başlıyorum. Bir türlü çıkış kapısı bulamıyorum sanırım bunalıma girdim. Tek bende değil çevremden de dostlarım aynı bu duruma girdiler ortada hiçbir şey yokken. Aranızda bu durumu yaşıyanlar varsa gelin dertleşelim. Küçükten şuraya bir müzik bırakayım "
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
"
aga ülke batmış sen git gendini kurtar git yurdışına

live together die alone
Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Selamun aleyküm arkadaşlar. Nasılsınız hayatınız nasıl gidiyor. Benim artık gitmiyor, hiçbir şey yolunda gitmiyor. Hiçbir şeyden zevk almıyorum artık. hayatı döngüde yaşamaktan sıkıldım, bıktım, usandım. Maddi olarak hiç bir sıkıntım yok, çok güzel bir ilişkim var, ailem, arkadaşlarım, dostlarım her şey çok güzel ama her şey yolunda gitmiyormuş gibi geliyor. Karabükte üni okuyorum 1+1 eve çıktım tek kalıyorum. Akşam olunca evi karanlık ve sessizlik sardığı zaman her şeyi enine sonuna düşünmeye başlıyorum. Bir türlü çıkış kapısı bulamıyorum sanırım bunalıma girdim. Tek bende değil çevremden de dostlarım aynı bu duruma girdiler ortada hiçbir şey yokken. Aranızda bu durumu yaşıyanlar varsa gelin dertleşelim. Küçükten şuraya bir müzik bırakayım "
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
"
keşke üniversite yıllarıma geri dönebilsem diyorum her gün. kıymetini bil boş ver arada gelir öyle :)

Süper Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
herkes aynı durumda herkesin içindeki zevkler renkler bitti

Uzman Üye
4 HİZMET YILI
gel kral rust oynayalım pubg oynayalım kan dökelim zevk alırsın kafanı dağıtırız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...