Artık sizinde bir discord public sunucunuz olucak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Selamlar arkadaşlar ekiple birlikte açtığımız discord sunucusu 17 veya 16 yaşındaki arkadaşlar tarafından patlatıldı bende artık memoryhackers forum sitesine discord public bot ile ilgili herşeyi atıcam

ilk öncelikle isterseniz kayıt botunuzu yapalım, zaten temellerini biliyorsanız biraz karıştırıp kodları sizde kayıt sistemi yapabilirsiniz.

discord public sunucumuzu oluşturduk rolleri vesaire herşeyi hazır ama erkek kayıt sistemi kadın kayıt sistemim yok diyenler

erkek;
Kod:
const Discord = require('discord.js')
const db = require('quick.db')

exports.run = async (client, message, args) => {

if(!['YETKİLİ ROL İD'].some(role => message.member.roles.cache.get(role)) && !message.member.hasPermission('ADMINISTRATOR')) return message.reply(`Bu komutu kullanmaya yeterli yetkin bulunmuyor.`)

let kayıtlıtag = "⋄"
const kayıtlı = message.guild.roles.cache.find(r => r.id === 'KAYITLI ROL İD')
const kayıtlı2 = message.guild.roles.cache.find(r => r.id === 'KAYIT OLAN ADAMIN FAZLADAN ROL İSTERSENİZ ROL İD')// burayı sunucumuzda xx xy rolleri için oluşturmuştum altaki nex.roles.add(kayıtlı2) ve bu satırı silebilirsiniz istemezseniz
const kayıtsız = message.guild.roles.cache.find(r => r.id === 'KAYITSIZ ROL İD')

let member = message.mentions.users.first() || client.users.cache.get(args.join(' '))
if(!member) return message.channel.send(`<@${message.author.id}> **Kayıt edecek kişi belirtilmemiş**`)
let nex = message.guild.member(member)
let isim = args[1]
let yas = args[2]
if(!isim) return message.reply(`<@${message.author.id}> **Kayıt edecek kişinin ismi belirtilmemiş!**`)
if(!yas) return message.reply(`<@${message.author.id}> **Kayıt edecek kişinin yaşı belirtilmemiş!**`)

nex.setNickname(`${kayıtlıtag} ${isim} | ${yas}`)
nex.roles.add(kayıtlı)
nex.roles.add(kayıtlı2)
nex.roles.remove(kayıtsız)
}

exports.conf = {
    enabled: true,
    guildOnly: false,
    aliases: ['erkek','e'],
    permLevel: 0
};

exports.help = {
    name: 'erkek',
};

güzel şimdide kadını aynı şekilde belirtelim

kadın:
Kod:
const Discord = require('discord.js')

const db = require('quick.db')

exports.run = async (client, message, args) => {

if(!['YETKİLİ ROL İD'].some(role => message.member.roles.cache.get(role)) && !message.member.hasPermission('ADMINISTRATOR')) return message.reply(`Bu komutu kullanmaya yeterli yetkin bulunmuyor.`)

let kayıtlıtag = "⋄"

const kayıtlı = message.guild.roles.cache.find(r => r.id === 'KAYITLI ROL İD')

const kayıtlı2 = message.guild.roles.cache.find(r => r.id === 'KAYIT OLAN ADAMIN FAZLADAN ROL İSTERSENİZ ROL İD')// burayı sunucumuzda xx xy rolleri için oluşturmuştum altaki nex.roles.add(kayıtlı2) ve bu satırı silebilirsiniz istemezseniz

const kayıtsız = message.guild.roles.cache.find(r => r.id === 'KAYITSIZ ROL İD')

let member = message.mentions.users.first() || client.users.cache.get(args.join(' '))

if(!member) return message.channel.send(`<@${message.author.id}> **Kayıt edecek kişi belirtilmemiş**`)

let nex = message.guild.member(member)

let isim = args[1]

let yas = args[2]

if(!isim) return message.reply(`<@${message.author.id}> **Kayıt edecek kişinin ismi belirtilmemiş!**`)

if(!yas) return message.reply(`<@${message.author.id}> **Kayıt edecek kişinin yaşı belirtilmemiş!**`)

nex.setNickname(`${kayıtlıtag} ${isim} | ${yas}`)

nex.roles.add(kayıtlı)

nex.roles.add(kayıtlı2)

nex.roles.remove(kayıtsız)

}

exports.conf = {

enabled: true,

guildOnly: false,

aliases: ['kadın','k'],

permLevel: 0

};

exports.help = {

name: 'kadın',

kayıt sistemi bu kadardı diğer forum konumda hoş geldin mesajı ve oto tag muhabbetlerini sizlerle paylaşacağım iyi forumlar.

Seçkin Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
hmm burda erkek yazıyorya şimdi diyelim ben başka bir rol vermek istiyorum ordan erkek yazanı mı değiştiricem

Uzman Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Konumda şunlardan bahsetmeyi unutumuşum kayıt ederken herhangi bir log belirtmedim boş bir kod fazlalığı oluşturmak istemedim VDS ile aktif etiğiniz zaman VDS kalitesi ne kadar bilmem ama kötü bir VDS ise ping yükseltmeleri yaşatmasın diye.
Post automatically merged:

hmm burda erkek yazıyorya şimdi diyelim ben başka bir rol vermek istiyorum ordan erkek yazanı mı değiştiricem
hayır erkek yazmamızın nedeni botunuzda oluşturulan prefix mesela [!erkek @kullanıcı etiket İsim yaş] şeklinde yazıldığında bota belirtiğiniz rol idleri verilir

Seçkin Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Konumda şunlardan bahsetmeyi unutumuşum kayıt ederken herhangi bir log belirtmedim boş bir kod fazlalığı oluşturmak istemedim VDS ile aktif etiğiniz zaman VDS kalitesi ne kadar bilmem ama kötü bir VDS ise ping yükseltmeleri yaşatmasın diye.
Post automatically merged:

hayır erkek yazmamızın nedeni botunuzda oluşturulan prefix mesela [!erkek @kullanıcı etiket İsim yaş] şeklinde yazıldığında bota belirtiğiniz rol idleri verilir
Ben sadece kayıtlı üye istiyorum erkek veya kadın istemiyorum nasıl yapacağım

Uzman Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Ben sadece kayıtlı üye istiyorum erkek veya kadın istemiyorum nasıl yapacağım
şu şekilde yapabilirsin KAYITLI ROL İD olarak belirtiğim yere kayıtlı rol id sini alıp KAYITLI ROL İD tarafına yapıştırabilirsin, kayıtlı 2 olarak belirtiğim yerleride silebilirsin

Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
isteyenlere guard register mod stats invite botu yapıyorum discord =
ග CrystaRen#2012

Uzman Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
konuda şundanda bahsetmeyi unutmuşum kayıtlıtag kısmını istediğiniz bir emoji koyabilirsiniz, setnickname kısmında kayıtlıtag kısımları silerseniz kullanıcıyı sadece isim ve yaş şeklinde kayıt edecektir

Uzman Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
Teşekkürler bu aralar discord sunucum için bot fikirleri vardı aklımda.

Uzman Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Teşekkürler bu aralar discord sunucum için bot fikirleri vardı aklımda.
ne demek ben teşekkür ederim artık insanların para ile kişilere bot yazmasını gerçekten saçma buluyorum kolay bir şey bot yazmak javascript dili öğrenildiğinde gayete başarılı bir şekilde bot yazılabilir.

Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
bu bot işleri sıkıntılı diikkatli olun beyler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...