Uzman Üye
const Discord = require('discord.js')
const db = require('quick.db')
exports.run = async (client, message, args) => {
if(!['YETKİLİ ROL İD'].some(role => message.member.roles.cache.get(role)) && !message.member.hasPermission('ADMINISTRATOR')) return message.reply(`Bu komutu kullanmaya yeterli yetkin bulunmuyor.`)
let kayıtlıtag = "⋄"
const kayıtlı = message.guild.roles.cache.find(r => r.id === 'KAYITLI ROL İD')
const kayıtlı2 = message.guild.roles.cache.find(r => r.id === 'KAYIT OLAN ADAMIN FAZLADAN ROL İSTERSENİZ ROL İD')// burayı sunucumuzda xx xy rolleri için oluşturmuştum altaki nex.roles.add(kayıtlı2) ve bu satırı silebilirsiniz istemezseniz
const kayıtsız = message.guild.roles.cache.find(r => r.id === 'KAYITSIZ ROL İD')
let member = message.mentions.users.first() || client.users.cache.get(args.join(' '))
if(!member) return message.channel.send(`<@${message.author.id}> **Kayıt edecek kişi belirtilmemiş**`)
let nex = message.guild.member(member)
let isim = args[1]
let yas = args[2]
if(!isim) return message.reply(`<@${message.author.id}> **Kayıt edecek kişinin ismi belirtilmemiş!**`)
if(!yas) return message.reply(`<@${message.author.id}> **Kayıt edecek kişinin yaşı belirtilmemiş!**`)
nex.setNickname(`${kayıtlıtag} ${isim} | ${yas}`)
nex.roles.add(kayıtlı)
nex.roles.add(kayıtlı2)
nex.roles.remove(kayıtsız)
}
exports.conf = {
enabled: true,
guildOnly: false,
aliases: ['erkek','e'],
permLevel: 0
};
exports.help = {
name: 'erkek',
};
const Discord = require('discord.js')
const db = require('quick.db')
exports.run = async (client, message, args) => {
if(!['YETKİLİ ROL İD'].some(role => message.member.roles.cache.get(role)) && !message.member.hasPermission('ADMINISTRATOR')) return message.reply(`Bu komutu kullanmaya yeterli yetkin bulunmuyor.`)
let kayıtlıtag = "⋄"
const kayıtlı = message.guild.roles.cache.find(r => r.id === 'KAYITLI ROL İD')
const kayıtlı2 = message.guild.roles.cache.find(r => r.id === 'KAYIT OLAN ADAMIN FAZLADAN ROL İSTERSENİZ ROL İD')// burayı sunucumuzda xx xy rolleri için oluşturmuştum altaki nex.roles.add(kayıtlı2) ve bu satırı silebilirsiniz istemezseniz
const kayıtsız = message.guild.roles.cache.find(r => r.id === 'KAYITSIZ ROL İD')
let member = message.mentions.users.first() || client.users.cache.get(args.join(' '))
if(!member) return message.channel.send(`<@${message.author.id}> **Kayıt edecek kişi belirtilmemiş**`)
let nex = message.guild.member(member)
let isim = args[1]
let yas = args[2]
if(!isim) return message.reply(`<@${message.author.id}> **Kayıt edecek kişinin ismi belirtilmemiş!**`)
if(!yas) return message.reply(`<@${message.author.id}> **Kayıt edecek kişinin yaşı belirtilmemiş!**`)
nex.setNickname(`${kayıtlıtag} ${isim} | ${yas}`)
nex.roles.add(kayıtlı)
nex.roles.add(kayıtlı2)
nex.roles.remove(kayıtsız)
}
exports.conf = {
enabled: true,
guildOnly: false,
aliases: ['kadın','k'],
permLevel: 0
};
exports.help = {
name: 'kadın',
hayır erkek yazmamızın nedeni botunuzda oluşturulan prefix mesela [!erkek @kullanıcı etiket İsim yaş] şeklinde yazıldığında bota belirtiğiniz rol idleri verilirhmm burda erkek yazıyorya şimdi diyelim ben başka bir rol vermek istiyorum ordan erkek yazanı mı değiştiricem
Ben sadece kayıtlı üye istiyorum erkek veya kadın istemiyorum nasıl yapacağımKonumda şunlardan bahsetmeyi unutumuşum kayıt ederken herhangi bir log belirtmedim boş bir kod fazlalığı oluşturmak istemedim VDS ile aktif etiğiniz zaman VDS kalitesi ne kadar bilmem ama kötü bir VDS ise ping yükseltmeleri yaşatmasın diye.
Post automatically merged:
hayır erkek yazmamızın nedeni botunuzda oluşturulan prefix mesela [!erkek @kullanıcı etiket İsim yaş] şeklinde yazıldığında bota belirtiğiniz rol idleri verilir
şu şekilde yapabilirsin KAYITLI ROL İD olarak belirtiğim yere kayıtlı rol id sini alıp KAYITLI ROL İD tarafına yapıştırabilirsin, kayıtlı 2 olarak belirtiğim yerleride silebilirsinBen sadece kayıtlı üye istiyorum erkek veya kadın istemiyorum nasıl yapacağım
tamam deniyorum 2 dakikaşu şekilde yapabilirsin KAYITLI ROL İD olarak belirtiğim yere kayıtlı rol id sini alıp KAYITLI ROL İD tarafına yapıştırabilirsin, kayıtlı 2 olarak belirtiğim yerleride silebilirsin
dediğini yaptım fakat yetki vermiyorşu şekilde yapabilirsin KAYITLI ROL İD olarak belirtiğim yere kayıtlı rol id sini alıp KAYITLI ROL İD tarafına yapıştırabilirsin, kayıtlı 2 olarak belirtiğim yerleride silebilirsin
üst kısımda belirtiğim kısımlarıda doldurursan verir dostum.dediğini yaptım fakat yetki vermiyor
çözdüm botun yetkisi kayıtlı perminin altında olduğu için vermiyormuş teşekür ederimüst kısımda belirtiğim kısımlarıda doldurursan verir dostum.
önemli değil dostumçözdüm botun yetkisi kayıtlı perminin altında olduğu için vermiyormuş teşekür ederim
bi de şey minecraft sunucusu için mesela mc sunucusunda 3 kişi var botun altına şurda 3 kişi oynuyor gibi şeyleri nasıl hal ederim ?önemli değil dostum
ücretli mi ?isteyenlere guard register mod stats invite botu yapıyorum discord =
ග CrystaRen#2012
ne demek ben teşekkür ederim artık insanların para ile kişilere bot yazmasını gerçekten saçma buluyorum kolay bir şey bot yazmak javascript dili öğrenildiğinde gayete başarılı bir şekilde bot yazılabilir.Teşekkürler bu aralar discord sunucum için bot fikirleri vardı aklımda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?