Artık Zayıf ve Sıska Bir Vücuda Sahip Olmaya Son !!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DoctorHeal
Süper Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Merhaba sayın forum üyeleri bu gün sizlere nasıl hızlı ve sağlıklı bir şekilde kilo alabilirsiniz onu anlatacağım.
Lakin size diyet vs programı söylemeyeceğim.Çünkü ben düzensin bir insanım ve bu programların hiç birine uyamadım.
Adam sabah öğle akşam öyle bi diyet programı veriyor ki Liste de yazan yiyeceklerin 3 de 1 İ benim evimde yok :D
İlk başta kilo alma mantığını anlamak lazım kısaca şöyle : Vücudun bütün gün harcadığı PROTEİN VE KALORİ ne kadarsa daha fazlasını yemeniz lazım.
Bir günde 500 kalori yakıyorsa vücudunuz Siz en az 750 kalori yemeniz lazım. Ve yanında ekstra vücut esneme hareketleri baya işe yarar.
Kendinizi zorlayın ve sabah kahvaltı da PROTEİN ağırlıklı yiyin. Mesela en az 2 YUMURTA haşlaması yanında SÜT içebilirsiniz.
Öğlen olduğu zaman belki iştahınız olmayabilir.Sağlıklı olmasa bile çikolata yiyebilirsiniz. Yanında süt içebilirsiniz.
Yemek yemeye kendinizi zorlamalısınız. Her gün normal Besinlerinizi yemeye devam edin.
Lakin vücudunuzu PROTEİN ile destekleyin. Son olarak da Eczanelerde bulunan BALIK YAĞI HAPI alabilirsiniz. Buda kemiklerinizin daha dayanıklı olmasına fayda da bulunur.
Gelişim çağındaysanız Kemik gelişimine de yardımda bulunur

Uzman Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Interesting
I might try to do it once.

ég ríf ykkur í bita
Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Merhaba sayın forum üyeleri bu gün sizlere nasıl hızlı ve sağlıklı bir şekilde kilo alabilirsiniz onu anlatacağım.
Lakin size diyet vs programı söylemeyeceğim.Çünkü ben düzensin bir insanım ve bu programların hiç birine uyamadım.
Adam sabah öğle akşam öyle bi diyet programı veriyor ki Liste de yazan yiyeceklerin 3 de 1 İ benim evimde yok :D
İlk başta kilo alma mantığını anlamak lazım kısaca şöyle : Vücudun bütün gün harcadığı PROTEİN VE KALORİ ne kadarsa daha fazlasını yemeniz lazım.
Bir günde 500 kalori yakıyorsa vücudunuz Siz en az 750 kalori yemeniz lazım. Ve yanında ekstra vücut esneme hareketleri baya işe yarar.
Kendinizi zorlayın ve sabah kahvaltı da PROTEİN ağırlıklı yiyin. Mesela en az 2 YUMURTA haşlaması yanında SÜT içebilirsiniz.
Öğlen olduğu zaman belki iştahınız olmayabilir.Sağlıklı olmasa bile çikolata yiyebilirsiniz. Yanında süt içebilirsiniz.
Yemek yemeye kendinizi zorlamalısınız. Her gün normal Besinlerinizi yemeye devam edin.
Lakin vücudunuzu PROTEİN ile destekleyin. Son olarak da Eczanelerde bulunan BALIK YAĞI HAPI alabilirsiniz. Buda kemiklerinizin daha dayanıklı olmasına fayda da bulunur.
kalori sayma yöntemi ile kilo almak daha kontrollü ve kolay oluyor bu yazdıklarınıza ekstra ben de eklemiş olayım youtube google gibi platformlardan nasıl yapıldığına bakabilirsiniz eğer spor yaparak kilo almaya çalışıyorsanız multivitamin konusunu atlamayınız .

Kuşlar neden uçar
Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
aynısınız tam tersini ben uyguluyorum işe yarıyor ama spor salonları kapatılınca saldım 78 den 92 ye çıktım yani önemli olan yağ yakmak su atmak değik

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Kilo almanın listesi mi olur ne bulursan yicen işte biz de vermeye çalışıyoz

Uzman Üye
Ödüller
1
6 HİZMET YILI

20 yaşındayım alsak işe yarar mı balık yagını

Üye
6 HİZMET YILI
Multivitamin çok önemli, sağlıklı kilo için bu şart, sağlıksız istiyorsan dayan makarna ekmeğe:)

Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
biz kilo vermeye çalışıyoruz milletin derdine bak makarnayı ekmekle yiyin alırsınız kilo

Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
cidden ellerine sağlık harbi yararlı konu kilo almak istiyorsan bol karbonhidrat türketiceksin kasa çevirmek istiyorsan protein beyazlarda herzaman çok protein vardır benim zamanında taktik şuydu gece yatmadan 2 tabak peynirli makarna bitince yatarken bi shaker içine 4 kaşık yulaf süt muz bal mixerliyorsun onu misss canım çekti bak :D

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
20 yaşındayım ne kadar yemek yersem yiyim kilom artmıyor sanırım düzenli beslenmiyorum zamanında ya da bi sorunum var bilmiyorum çünkü gerçekten fazla yemek yiyorum

Seçkin Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Kilo almak isteyen arkadaşlara multivitamin ve gainer supplement lerini öneriyorum. Eğer durumunuz yoksa önünüze ne gelirse yiyin + ağırlık kaldırın bu kadar basit

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Interesting
I might try to do it once.
Post automatically merged:

Ben öok zayıfım bu çok yararlı olacak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...