Aşağıda verdiğim karakterler ile hangileriyle rank atlayabilirim?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
- Corki %71 Win Rate (İlk başlarda çok güçsüz fakat safe oynayıp level 6 da rakibi kesebiliyorum. Level 6 dan öncesinde gang yemezsem ölmeden oynayabiliyorum.)
- Kalista %50 Win Rate (ADC gelirse fav karakterim zaten. Hasarı early ve latede çok güzel, ama sup kötü oynarsa kaybediyorum. İlk başlarda sıkılıyorum ve bırakasım geliyor.)
- Darius %70 Win Rate (Hasarı gerçekten çok güzel. İlk kanı alabiliyorum, counterleyebilen çok bir char yok. Arkadaşım olmadığı zamanlarda bazen TOP Lane geçiyorum ve oynuyorum.)
- Gangplank % 65 Win Rate (Erken Oyunda hasarı çok iyi değil fakat 6 levelde itemsiz kesebiliyorum. Manayı kontrol edemeyen biriyim ve manam çok çabuk bitiveriyor. Late Gamede çok güçlü değil.)
- Udyr %66 Win Rate (ORMAN'ı çok rahat dönebiliyor. Full cleari Crab'in çıkmasına 50 saniye kala atabiliyor. Late Gamede çok kırılgan oluyor. Sadece tek bir kişiye tek atabiliyor ve ölüyorum.)
- Kindred %50 Win Rate (ORMAN'ı dönebiliyor rahatça. Fakat Early Gamede çok kırılgan olduğu için Ganglerde genellikle ölüyorum ölmezsem flaşım gidiyor. Late Gamede de tek yiyor.)

Script ile oynamıyorum. Hesap Bronz'da kaldı, yerleştirme maçının 10 unda zaten toxic kitle denk geldi. TR serverindeki klasikler zaten.
ben şayet daryusu öneride bulunurum ama gıne senın zevkıne kalmış tabı ıkı

J A N T İ L E N D İ N
Ultra Üye
Ödüller
8
5 HİZMET YILI
Eğer darius oynamak istersen Soloda kafan rahat fightlarda itemlerle hayatta kalabilirsin karşıya göre tank kasabilirsin

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Hero farketmez iyi oynarsan eyer her eloya her hero ile çıkarsın .

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Hangi lig?
Hangi sunucu?
Güzel GP oyuncuları mevcut ve ciddi anlamda güzel oynayan kişiler GM kadar kasabiliyor.

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
eğer udyr da iyiysen ve oyunu domine edebilecek bi jung oynuyorsan direkt udyr diyorum al jung diffi koyunca takımın zaten sana eşlik eder

Üye
3 HİZMET YILI
yazdıkların her türlü lig de değişir ama bronz eloda darius gayet iyidir

Üye
3 HİZMET YILI
warwick master al aşırı kolaylar garen alabilirsin

Uzman Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Darius bence pek iyi değil ormanda udyr tank oyna uğursuz korumalı çok iyi

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
bence corki, bronzda çok karşılık vereceklerini sanmiyoeum iyi oynarsan taşırsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...