- Yasaklandı
-
abi evet çalışıyor kablo sağlıklıkablo sağlıklı çalışıyor eminsin değil mi
abi zaten sıkıntı orda sanırımmonitör ekranında bi sıkıntı olabilir mi ?
eminmisin abi ona göre yeni monitör alcamhocam büyük ihtimalle yeni aldığın monitörün ekranı mefta olmuş. geçmiş olsun.
abi evet çalışıyor kablo sağlıklı
Post automatically merged:
abi zaten sıkıntı orda sanırım
Post automatically merged:
eminmisin abi ona göre yeni monitör alcam
tamam cevap vermen yeterliydiüzgünüm bilmiyorum :/
tamam cevap vermen yeterliydi<3
aynı sorun bende de var lütfen yardım edermisinizArkadaşlar, Gerçekten çok üzgünüm. Lütfen yardım edin. Kasaya eski monitör taktığımda çalışıyor gayet hızlı bir şekilde ama Gerçek yani büyük monitörümü taktığımda her saniye her salise aşağıdan yukarıya siyah çizgi böyle cetvelle çizilmiş bi çizgi çıkıp tekrar gidiyor sonra tekrar geliyor lütfen çözümü yazın lütfen
aga aynı kaderi paylaşıyoruz sanırımaynı sorun bende de var lütfen yardım edermisiniz
güzelim monitörüm gitti sanırım yaaynı sorun bende de var lütfen yardım edermisiniz
bağlantılarda sorun olamaz çünkü başka monitör taktım çalışıyorya ekran gg yada bağlantılarda bır sorun var
aga monitör gitti başka monitör taktım kasaya müthiş hızda eskisi gibi çalışıyor ama monitör sanırım ggkasaya taktığın yerde temasızlık olabilir tam oturduğundan emin ol birde çizgi çıkan monitoru farklı kasada dene.
umarım monitörün gitmemiştir.
Eywallah onuda denedim oda olmadı sanırım monitörüm gg3 lüye takıysan direk prize takmayı dene hocam
yok kardeş olmuyo yeni alıp deenedimYou may need to buy a new hdml cable
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?