Asansör Çalışınca İnternet Gidiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Sağlayıcınızın desteğine başvurun

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Bina sahibi varsa eğer görüş. Apartmanda asansör devreleriyle internet servis sağlayıcısının güç panelinin devrelerini ortak yapmışlar. Asansörün moturu güçlü olduğundan dolayı da elektriği çok yüksek voltajda çeker ve ona bağlı olan İSS paneli de gücünü yitirir. Bu yüzden de akım problemi yaşarsınız. Bina sorumlusu kim ise durumu anlat kablolamadan kaynaklı bir problem olduğunu belirt eğer düzelmez ise bir elektrikçiye sor olmadı bina yetkilisiyle birlikte para toplayarak gerekli müdahaleyi yapmasını sağlayabilirsiniz. Cimere yazarsanız konu uzar burada ve ayrıca bu konuda asansör firması suçludur.

Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
bu ne saçma iş amk djlghlşfkdhjdfjljkdfhklrstjkhşladfkhşilfsgjklfj

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
şansima binaya fiber internet geliyormuş görürsem eger onlara söyliyicem :DDDD

Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Merhabalar 5 Sene Olcak Eve Taşındık 2 Sene Once Asansör Firmasi Geldi Bişeyler Yapti Asansör Her Kullanildiginda İnternet Gidiyo İlk Başta Ne Diye Anlamadim Araştırdım Asansör Elektrik Hatti Kablolarin Etkileşimini Bozuyormuş Simdi Diceksiniz Sorun Ney İnternet Saglayicisi Turknet gayet memnunum aradim soyledim Türk Telekom altyapisi oldugu icin burda onlarla görüştük geldiler ne yaptilar bilmiyorum bi işe yaramadi gelen asansörculere soyledik onlarda turktelekoma sucu atiyor ben bu olayi nasil cozebilirim cimere mi yaziyim napiyim
Kanka asansörü takan firmayla iletişime geç yada bina yoneticinize söylemeni tavsiye ederim

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
asansörün içinde destek hattı olması lazım oraya danışabilirsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...