Ascent Jett ile hile gibi bug YENİ

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Merhaba arkadaşlar, sizler sayesinde YouTube'de neredeyse 1000 kişi olduk. 1000 kişi olmak için sadece 2 kişi eksiğiz.

Sizlerin bu destekleri geldikçe ben de böyle yeni videolar atmaya devam edeceğim, iyi seyirler. Umarım işinize yarar ki illaki yarayacaktır :))

Süper Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Riot bunu görmesini istemem yoksa bugları yasaklayabilir.

Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Oyun içinde herhangi bir bug kullanımı yasak diye biliyorum Önermem bunu Oyun içinde kullanmayı

Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
bug iyimiş de baya belli ediyor ban atarlar report ederseler

Düşmez Kalkmaz Bir Allahtır Uyan
Süper Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
gene doktürmüşsun bro akıyor maşşalh

Üye
4 HİZMET YILI
baya güzel bi bug eline sağlık teşekkür ederim denerim de becerecegimi sanmıyorum

* xάήάx *
Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Bu yaklaşık bir haftadan fazla bir süredir bilinen bir bug. Takım arkadaşların reportlar ise kalıcı bir şekilde olmasa da hesap banı yiyebilirsiniz. Zaten gelecek olan güncellemede de bu ve bunun gibi bir kaç tane bug da kaldırılacak diye biliyorum. Yine de eğlencesine denemek isteyen arkadaşlar için iyi bir video. İyi forumlar

Düşmez Kalkmaz Bir Allahtır Uyan
Süper Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
Bu yaklaşık bir haftadan fazla bir süredir bilinen bir bug. Takım arkadaşların reportlar ise kalıcı bir şekilde olmasa da hesap banı yiyebilirsiniz. Zaten gelecek olan güncellemede de bu ve bunun gibi bir kaç tane bug da kaldırılacak diye biliyorum. Yine de eğlencesine denemek isteyen arkadaşlar için iyi bir video. İyi forumlar
Bugun birri fixlenır dıyeı ortaya çıkar bro bu işler boyledır bıyerı duzeltırken ıllakı oyunun bı tarafı bozuluyor

* xάήάx *
Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Bugun birri fixlenır dıyeı ortaya çıkar bro bu işler boyledır bıyerı duzeltırken ıllakı oyunun bı tarafı bozuluyor

Kolay değil onların çizimleri ve altyapısında ki bazı kaymaları engellemek. İlla ki bilinmeyen daha çok şey vardır, keşfedilerek ortaya çıkarılarak onlara da fayda sağlıyor yakalayanlara da.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...