Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Asgari ücret bu ülke böyle gittiği sürece hiç yetmeyecek kimseleri doyurmayacak bence 1 verip 5 alıyorlar sonra yaptık ettik indirdik çıkarttık diyorlar
geçen sene 3 bin tl olan kömür parasına bu sene 7 bin tl verdik en basit olarak adım atmak masraf oldu elektrik zamları kira zamları derken 10 bin gelirin olsa bile lüks hayat süremeyecek durumdayız bırak lüksü rahat bir hayat sürmek için bile 10 bin yetmiyor asgari ücretle çocuklu aileler nasıl geçinecek ki allah herkesin yardımcısı olsun sonumuz hayır olsun
Kanka durumumuz türkiyesi için asgari ücretle hiçbir zamla hiçbir seneyle geçinemezsin değerlenmesi gerekilen aylık yatan asgari ücret değilde bence yatan birimin yani tl nin değerlenmesi gerek birşeylerin birşeylere yetmesi için
Bu hükûmet başta olduğu sürece, ne kadar arttırırsan arttır bir şey değişmez. Ülkede tarım yok, havyancılık yok, üretim yok, yabancı yatırımcı hiçbir şey yok.
Asgari ücreti 10000 TL yapsan bile dolar karşısında değeri yok, alım gücün yok. Hiçbir işe yaramaz. Ülkenin üretip dışa bağımlılığını bitirmesi, cari açığını kapatması gerekiyor. Yapılması gereken çok fazla şey var fakat bunları burada konuşmanın hiçbir faydası yok. Kimse görmeyecek
Aylık 10k olması lazım diyenler hadi diyelim aylık 10k asgari ücret oldu ekmek olur bu sefer 10tl benzin olur 50tl maaşa ne kadar zam gelirse fiyatlarada o kadar zam geliyor maaşın aylık 10k veya 20k olması bir şey değiştirmiyor maaşın 10k olup fiyatların artmaması lazım ki aldığın maaş bir şeye yarasın. Eski asgari ücret 2850 tl ydi ekmek 1tl 1.5tl falandı öyle düşünün yani
Herşeyin fiyatı artmış olmasa belki yararlı olacaktı ama şuan için durum oldukça kötü 10bin 12bin tl kazanan insanlar bile nasıl geçinicez tribindeler artık. Allah asgari ücret alanın yardımcısı olsun.
ülkedeki her şey dolar bazlı alındıgı icin asgari ücretin artması cokta büyük bir etken değil,onun yerine üretim yapıp yerli malı kullanmamız dısa bagımlılıgımızı azaltıp kendi içimizde tlyi değerlendirebiliriz fakat bu hükümetle bu iş çok zor