Güzel ama Baseult açma bence çünkü çok belli ediyor
10 Eyl 2020 #21 buraqi B Onaylı Üye Katılım 2 Nis 2018 Mesajlar 81 Tepki puanı 6 Ödüller 4 Yaş 40 8 HİZMET YILI Güzel ama Baseult açma bence çünkü çok belli ediyor
10 Eyl 2020 #22 JhonnyBravo Onaylı Üye Katılım 1 Eyl 2020 Mesajlar 131 Çözümler 1 Tepki puanı 12 Ödüller 4 5 HİZMET YILI botta scriple apc syndra oynayıp 1v9 atmayı tercih ederim
10 Eyl 2020 #23 TethonobSama T Onaylı Üye Katılım 10 Eyl 2020 Mesajlar 50 Tepki puanı 5 Yaş 24 5 HİZMET YILI Descati' Alıntı: Güzel fakat ben play yapabilecek heroları oynamanı tavsiye ederim. Ashe in herhangi bir dash,kaçma skilli vs. bulunmaması kötü geliyor bana Support pren varsa ayrı tabi rahatlıkla oynanır Genişletmek için tıklayın ... ama sabit bir uçurtması var mı yoksa gerçekten tuhaf görünüyor mu?
Descati' Alıntı: Güzel fakat ben play yapabilecek heroları oynamanı tavsiye ederim. Ashe in herhangi bir dash,kaçma skilli vs. bulunmaması kötü geliyor bana Support pren varsa ayrı tabi rahatlıkla oynanır Genişletmek için tıklayın ... ama sabit bir uçurtması var mı yoksa gerçekten tuhaf görünüyor mu?