İyi günler 2 ay önce aşı oldum aşı olduktan sonra okul açıldığı için zaten birdaha salona gidemedim geçen hafta yeniden yazıldım ama ağırlık kaldırırken, evde kendim antrenman yaparken vs sol kolumu kullanamıyorum
8kg ağırlıkla ısınırdım şimdi sol kolumda 6 kilo ile anca kaldırıyorum sanki kolumda hiç kas yok gibi ayrıca kolumu sağ koluma göre çok daha az sıkabiliyorum
kolumdan sadece aşı oldum onun dışında sakatlanma yaralanma zorlama gibi hiçbirşey söz konusu olmadı sebebi nedir başına gelen varmı?
Spor gecmışın ne kadar bılmıyorum ama 2 ay ara vermişsin spor geçmışın uzun degilse güç kaybı olması normal.
Karbonhidrat yüklemesi yap 1 hafta boyunca bunu yaparken devam et tabi sporuna 2. haftada ne durumda bakarsın.
Bende aşı oldum ilk gün kolumu bile kaldıramıyorum 2 ci gün etkisi gitdi ama 2 ay kadar süre icinde kolun tamamen iyileşmesi lazim senbi doktora git baksinmi kolunda başka sorun vardir
Schoenfeld, "En önemli şey, ilk hafta için biraz geri çekilmek" diyor. "Setlerinizde başarısız olmadan birkaç tekrarı durdurabileceğiniz bir ağırlık seçin. Sonraki hafta, durma nedeninin bir hastalık veya yaralanma olmadığını varsayarak önceki seviyenizde antrenman yapabilmelisiniz." Bu arada tekrar koşmaya başlıyorsanız, rahat koşabileceğiniz ve kısa cümleler kurabileceğiniz bir tempoda başlayın. Bir hafta sonra hızı artırmayı deneyin.
hocam geçmiş olsun öncelikle bende de ilk haftalarda kolumu kaldıramıyordum ama sonra geçti sızınkı geçmedıyse bır yan etkısı olabılır bır sordurun isterseniz
Güç kaybı olması normal ara verdiğinden ötürü fakat aşıya güvenmiyorum. Yakınım 3 biontech vuruldu ama yine de ağır geçirdi. Daha fazla söylenilen aşının iyi yanlarına inanmıyorum bu yüzden