Emin ol denendi VDS makinasi ile @LmaR. Ve siteye vurması için arttırman gerekli Bytes değerini. Düşük bırakmamın sebebini vs. açıkladım. Program internet hızı düşük kişilerde tam işlemez ayrı olarak bu bir dos atağı dos atağı denial of service yani servis aksatma saldırısıdır tek başına yaparsan gayet normal vds makinaları ile yada botnet ile dene sonra oturup konuşalım@LmaR Vallaha bende de hiçbir işe yaramadı bizim internetlermi patates programmı?![]()
Emin ol denendi VDS makinasi ile @LmaR. Ve siteye vurması için arttırman gerekli Bytes değerini. Düşük bırakmamın sebebini vs. açıkladım. Program internet hızı düşük kişilerde tam işlemez ayrı olarak bu bir dos atağı dos atağı denial of service yani servis aksatma saldırısıdır tek başına yaparsan gayet normal vds makinaları ile yada botnet ile dene sonra oturup konuşalım![]()
24 Mbps İnternetim var bytes kısmını yükselterek deneyeceğim yine de vds olmadan pek işe yaraycağını sanmam.Emin ol denendi VDS makinasi ile @LmaR. Ve siteye vurması için arttırman gerekli Bytes değerini. Düşük bırakmamın sebebini vs. açıkladım. Program internet hızı düşük kişilerde tam işlemez ayrı olarak bu bir dos atağı dos atağı denial of service yani servis aksatma saldırısıdır tek başına yaparsan gayet normal vds makinaları ile yada botnet ile dene sonra oturup konuşalım![]()
yükselt.24 Mbps İnternetim var bytes kısmını yükselterek deneyeceğim yine de vds olmadan pek işe yaraycağını sanmam.
python yükledikden hemen sonra cmd ye desktop'a geçerek programın ismi.py yazıyorsun.cmd den cd ıle mı yapıcaz nası kullancaz ıp port mu
yaşamaz yaşamaz.Düşer Hocam so4un Cıkmaz![]()