Aşırı halsizliğe ve bağışıklığa iyi gelen çok güçlü bir şey varmı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Lise 1im saat 9 da yatsam bile sabahleyin çok zor kalkıyorum (öyle klasik uykusuzluk değil ha bir bilseniz nasıl halsiz olduğumu) bütün derslerde ciddi ciddi uyuyorum ve en az haftada 1 kere hasta oluyorum bir öneriniz var mı?

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
merhaba bu sorununu şu yollardan deneyebilirsin her seferinde daha erken yat sağlıklı beslen ve spor yap futbol olur yüzme basketbol fitness gibi vb... ve stersinde olabilir sen fark etmesen bile o yüzden çoğu zaman egzersiz yap ve bir doktora git ilaç yazada bilir veya benim dediklerim gibi egzersiz listeside verebilir

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Reis sabah kaltığın zaman çift americano yap üstüne churcell dök ve iç sporcuyum yorgun kalktığım zamanlar veya spora başlamadan önce yapıyorum inanılmaz etkili ama kademeli kademeli yap kalp çarpıntısı yapabiliyor.

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
9 da bile yatsam diyosun ya hergün farklı saatte yatma işte 11 de yatıyosan hergün 11 de yat 1 hafta sonra düzelirsin düzelmezsen belki yatağın seni anatomik olarak kötü etkiliyosada kalkamazsın

Seçkin Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Çift americano ne be nerden bulcam onu birde kim bilir kaç liradır

Uzman Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Uyku kaliteni akıllı saatin varsa falan bir ölç. Muhtemelen çok düşük bir uyku kalitesine sahipsin. Uyuduğun yerin kapkaranlık ve sessiz olması önemli.

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Şimdi bir türkish hamama gidiyorsun 2 saat bir kaslarını rahatlatıyorsun(her türkü kas rahatlamasını yapıyorsun kendine )neyse anladın sen onu,bir soda aliyorsun,soda ile birlikte bir ağrı kesici,bir kas gevşetici yutuyorsun,hamamdan çıktıtan sonra yüksek alköllü bir bira yuvarlıyorsun eve gidip 12 saat yatıyorsun,yere bile yatsan mışıl,mışıl uyursun,sabah kalktından sonra bir sert bir kahve çakıyorsun dipçik gibi olursun.

Üye
2 HİZMET YILI
Gece geç saatlerde uyumak iştahsızlık aşırı kafein tüketimi halsizliğe sebep verebilir. benim tavsiyem saglık ocagında kan degerlerini olctur. Mineral ve vitamin eksikliği de olabilir.

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
Sağlıklı beslen spor yap uyku düzenini oturt böyle bir sorunun kalmaz dostum 24 yaşındayım senin yaşındayken aynı sorunu yaşadım bunları uyguladıktan sonra gece 4 te bile yatsam şuan 7 de kalkıyorum :d

Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
c vitamini alabilirsin yorgunlugunu giderir ve günlük kafein almaya bak

Seçkin Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
He kanka çok iyi öneri ya aynen LİSE 1 yazıyor orda

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
bütün bunların sırrı teknolojik cihazlardan bir nebze uzaklaşmak ve stresten uzak olmak kendinizi çok yorgunum şöyle, böyle diye stres etmeyin gerisi gelir.

Üye
2 HİZMET YILI
düzenli beslen düzenli uyu hafız abi cin gibi olursun

Arkanda
Ultra Üye
Ödüller
7
4 HİZMET YILI
Günde en az 2-3 litre su içmek, vücudunun düzgün çalışmasına yardımcı olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...