Yok kontrol ediyorum en fazla 70 dereceyi görüyor. Sanırım işlemci kullanımıyla alakalı ama çözemiyorumHocam çok ısınıyorsa ondan olabilir
Yok kontrol ediyorum en fazla 70 dereceyi görüyor. Sanırım işlemci kullanımıyla alakalı ama çözemiyorum
arkada çalışan uygulamaları kapat ve ayrıca hileyi açtığında fps düşüşü herkesde olurSelamlar. Oyunu normal oynadığımda herhangi bir kasma olmadan rahatça oynuyorum ama hileyi açıp oynamaya çalıştığımda özellikle kalabalık yerlerde aşırı kasıyor. Yani bırakın gördüğüm adama ateş etmeyi hareket dahi edemiyorum neredeyse. Bunun için bir çözümü olan var mı ?
güncelleme ile alakalı olabilir bende de aynı sorunlar var bazen oluyor tabi sürekli değilSelamlar. Oyunu normal oynadığımda herhangi bir kasma olmadan rahatça oynuyorum ama hileyi açıp oynamaya çalıştığımda özellikle kalabalık yerlerde aşırı kasıyor. Yani bırakın gördüğüm adama ateş etmeyi hareket dahi edemiyorum neredeyse. Bunun için bir çözümü olan var mı ?
Bende aynı sorunla karşılaşıyordum ama emülatörün ayarlarından motor kısmını directx'e bağladığımdan beri aşırı bir kasma yaşamadım (arada ufak droplar hariç)Selamlar. Oyunu normal oynadığımda herhangi bir kasma olmadan rahatça oynuyorum ama hileyi açıp oynamaya çalıştığımda özellikle kalabalık yerlerde aşırı kasıyor. Yani bırakın gördüğüm adama ateş etmeyi hareket dahi edemiyorum neredeyse. Bunun için bir çözümü olan var mı ?
Grafik Ayarlarını Akıcı hd al birde itemleri esp kapt akıllı modda açma drxt plasda açSelamlar. Oyunu normal oynadığımda herhangi bir kasma olmadan rahatça oynuyorum ama hileyi açıp oynamaya çalıştığımda özellikle kalabalık yerlerde aşırı kasıyor. Yani bırakın gördüğüm adama ateş etmeyi hareket dahi edemiyorum neredeyse. Bunun için bir çözümü olan var mı ?
Fan'ın Varmı Yoksa Fan Almanı Tavsiye EderimSelamlar. Oyunu normal oynadığımda herhangi bir kasma olmadan rahatça oynuyorum ama hileyi açıp oynamaya çalıştığımda özellikle kalabalık yerlerde aşırı kasıyor. Yani bırakın gördüğüm adama ateş etmeyi hareket dahi edemiyorum neredeyse. Bunun için bir çözümü olan var mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?