İlk Defa Kulak Üstü Alacağım: HyperX Cloud 3 mü Fifine H9 mu? (Cloud 3'te Ses Az Sorunu Doğru mu?)

change my mind
Uzman Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Selamlar herkese,

Daha önce hiç kulak üstü kulaklık kullanmadım. Bugüne kadar hep 50 TL'lik klasik kulak içi kulaklıklarla idare ediyordum ancak o da bozuldu. Hazır almışken paraya kıyıp kaliteli bir şey alayım, uzun süre götürsün diyorum.

Piyasayı epey bir araştırdım ve günün sonunda HyperX Cloud 3 ile Fifine H9 arasında kaldım ama aşırı kararsızım.

Normalde Cloud 3'ün tasarımını ve mikrofonunu falan çok beğendim, tam "bunu alayım" diyorum ama internetteki bazı yorumlar yüzünden bir türlü içime sinmedi. Kimisi "Cloud 3'ün sesi çok az, seviyesi yeterli değil, CS'de falan adam akıllı ses kasamazsınız" diyor, cart diyor curt diyor yani... Haliyle bu kadar para verecekken tam emin olamadım.

Özellikle CS2 ve Steam PUBG oynuyorum, benim için ayak sesi kasmak ve yön tayini çok önemli.

Sormak istediklerim şunlar:
  • Aranızda Cloud 3'ü uzun zamandır kullanan birileri var mı? Sesi gerçekten bu kadar yetersiz mi? CS ve PUBG'de ses kasma performansı nasıl?
  • Fifine H9 kullananlar memnun mu, Cloud 3 yerine tercih edilir mi?
Benim gibi in-ear (kulak içi) bir modelden geçecek birisi için hangisini önerirsiniz? Tecrübelerini paylaşan herkese şimdiden teşekkürler!

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Tabii ki cloud 3 almalısın her halükarda çok çok daha iyidir ve hayır az ses sorunu diye bir şey yok merak etme.

Banlı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Neden wireless kulaklık almıyorsun daha mantıklı bir karar olur

Banlı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Sıfır kalitesinde fatura ve garantili steelseries arctis nova 5 var sahibinden de 5 binden başlıyor fatura ve garantili olanlar sıfırı 7 bin 4 bini buna vermek yerine 2. el sorun olmaz dersen 5 bine daha iyisini alabilirsin ama 2. ele sıcak bakmıyorum dersen cloud 3 almak üzmez seni aynı performansı veriyor zaten tek fark rahatlık

Banlı Üye
Tartışmaya pek lüzum olduğunu düşünmüyorum net olarak cloud 3 tercih edilmeli

Üye
HyperX Cloud 3 bence bir numara uzun zamandır kullanıyorum mikrofonu da ayrı bir güzel çok canlı ses veriypr