Dostum aynı problem bendede vardı ama bendeki hilesiz donuyordu, laptop oynuyorsan uzun süredir fan'ı temizlemiyorsan neredeyse hiçbir işlem yapmıyordur pc çok ısınıyordur ve ondan oyun kasıyordur bi laptop falansa anlıyorsan tam aç fanı temizle süpürgeyle mönitorün varsa onada aynısını yap hala kasıyorsa bilemem kankam.
Selamlar. Oyunu normal oynadığımda herhangi bir kasma olmadan rahatça oynuyorum ama hileyi açıp oynamaya çalıştığımda özellikle kalabalık yerlerde aşırı kasıyor. Yani bırakın gördüğüm adama ateş etmeyi hareket dahi edemiyorum neredeyse. Bunun için bir çözümü olan var mı ?
Hocam laptop kullanıyorum ısınma sorunum olmadı hiç gayet iyi bakıyorum cihaza, max 70 derece alıyorum en zorlayan oyunlarda. Sanırım olay tamamen hilenin cpu'yu sömürmesinden kaynaklanıyor. Yöneticiden öncelik ver diyen arkadaşın dediğini yaptım daha beter oldu ama tam tersi normalden düşük öncelik verdiğin zaman bariz rahatladı oyun. Tabi öyle yapınca da esp olayı gecikmeli gösteriyor bazen normal olarak. Bu şekil oynanabilir şimdilik.