Aşırı Ram Kullanımı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Bilgisayarı formatladıgımdan beri aşırı bir ram kullanımı var yardımcı olursanız sevinirim
1.png

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Cihazınızda bir virüs olabilir.Önce bir virüs programı indirerek sorunu çözmeyi deneyin ve olan bir şey bulamazsanız YouTube'da arama yapmanız gerektiğini düşünüyorum.

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Boştayken ekran kartı kullanımına bakar mısın bi büyük ihtimalle virüs yemişsin ve normal masaüstündeyken takılmalar oluyor mu anlık donmalar

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
temiz kurulum yaptım daha öncekinde ise sadece w10 un kendi sıfırlamasını kullanmıstım
Şöyle dene bence, windows kur program yükleme bütün programları yüklemişsin geri belki de yüklediğin programdan geliyor virüs.. Temiz kurulum yap hiç bir şey yüklemeden görev yöneticisini kontrol et sonra sırayla yükle programları her yüklemeden sonra görev yöneticini kontrol edersen sorunlu programı bulursun sanırım.

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
başkan ram i fazla kullanması iyi bişey donma kasmalara karşı arka planda ram i hazırda tutuyo

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
kanka virüs olabilir bu kadar zorlamaması lazım belki de ram mhz düşüktür bilmiyorum tam detaylı ramlarını ama yazılımsal bile olabilir başka bir windows türünü deneyebilirsin aradaki farka bak eğer yine olmazsa önerebileceğim şey ghost windows var lite sürümü gibi bir şey 200 fps alırken ghostta 300 fps alabiliyorsun öyle yararlı bir şey

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...