Süper Üye
Bilgisayarı formatladıgımdan beri aşırı bir ram kullanımı var yardımcı olursanız sevinirim
16Kac gb ram var
Gorev yoneticisindeki 2.5 gb ram yiyen kisim ne uygulamasi ?
svchost olarak gözüküyorGorev yoneticisindeki 2.5 gb ram yiyen kisim ne uygulamasi ?
Onun o kadar ram yememesi gerekiyor bildiğim kadarıyla. Pc de virus olabilir mi? Korsan bir sey indirdin mi ?svchost olarak gözüküyor
2 hafta önce keylogger yemiştim direk formatladım zatenOnun o kadar ram yememesi gerekiyor bildiğim kadarıyla. Pc de virus olabilir mi? Korsan bir sey indirdin mi ?
Program cok var sen de değerler normal aslında. Aktif kullanmadığın uygulamarı kapat yüzdelik düşecek mi bir bak istersen2 hafta önce keylogger yemiştim direk formatladım zaten
Eğer düzelmezse formatı windowsun kendi sitesinden indirip temiz kurulum yap.Program cok var sen de değerler normal aslında. Aktif kullanmadığın uygulamarı kapat yüzdelik düşecek mi bir bak istersen
öyle yapıyorumEğer düzelmezse formatı windowsun kendi sitesinden indirip temiz kurulum yap.
temiz kurulum yaptım daha öncekinde ise sadece w10 un kendi sıfırlamasını kullanmıstımVirüs var gibi duruyor ismi yazmayan bir uygulama olmaz görev yöneticisinde.
Şöyle dene bence, windows kur program yükleme bütün programları yüklemişsin geri belki de yüklediğin programdan geliyor virüs.. Temiz kurulum yap hiç bir şey yüklemeden görev yöneticisini kontrol et sonra sırayla yükle programları her yüklemeden sonra görev yöneticini kontrol edersen sorunlu programı bulursun sanırım.temiz kurulum yaptım daha öncekinde ise sadece w10 un kendi sıfırlamasını kullanmıstım