Süper Üye
kanka yazma ama yüz yüze konuşabilirsin bazı kızları böyle zorlayınca ilahlaşıyor gibi davranıyorlar.
Cidden helal olsun kral sen bu işin piiri olmuşsun... Eli öpülücek adamsın katılıyorum yapılması gereken budur yazmakla vakit harcamak yerine işleri karıştırmak yerine böyle olması daha iyiÇalıştığın şirketteki bir kadına gidip konuşabilme şansın, oturup bir kahve içme olanağın varken neden yazıyorsun? Kızın senden hoşlandığını öğrenmişsin ve yolun %60'ı katedilmiş buradan sonra senin gidip konuşman gerekli ki oda sana ilerlersin güzel bir sohbet dönsün. Sonrası zaten tanıma ve ilerleme aşaması.
Estağfurullah umarım güzel bir ilişki başlangıcı olur.Cidden helal olsun kral sen bu işin piiri olmuşsun... Eli öpülücek adamsın katılıyorum yapılması gereken budur yazmakla vakit harcamak yerine işleri karıştırmak yerine böyle olması daha iyi![]()
kral seviyorsan git konuş naz yapıyor olabilir git açıkca konuş olursa olur olmazsa başkası nasip olur kısmet değilmiş .)arkadaşlar benim çalıştığım şirkette bir kız var ve sürekli bakışıyoruz geçenlerde instagramda buna yazdım bana görüldü attı.
sonra bende kızı salladım artık 2 gün önce arkadaşımın sevgilisi benim arkadaşa demiş ki yanında ki çocuk kıza instagramdan yazmış ama tanımadığı için görüldü atmış kızda benden hoşlanıyormuş
sorum şu eğer benden hoşlanıyorsa geri yazıp özür dilerim tanıyamadım falan demesi gerekmiyor mu ?
yani ne yapmalıyım sizce tekrar ben mi yazayım yoksa onun mu yazmasını beklemem gerekiyor ? kafam çok karıştı